Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mercédesz vagy Roberta?

Mercédesz vagy Roberta?

Figyelt kérdés

Kiss vezetéknévhez kellene keresztnév, de melyik? A Mercédeszről már hallottam hogy cigányos, de szerintem nem. Meg ha úgy vesszük itt minden cigányos, mert... inkább nem részletezem. Eltértem a tárgytól... :) Szóval közvélemény kutatok...

33 hkm

2009. aug. 6. 07:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Már ne haragudj de miért is vagyok tapló?

Válaszoltam a kérdésedre és ajánlottam további neveket is,hátha megtetszik valamelyik még,végülis nem kötelező lecövekelni 1 név mellett.Nem azért írtam,hogy megharagudj ezért,a világon senkit meg nem bántanék,ezzel nem azt sugalltam,hogy a Roberta vagy a Mercédesz csúnya név...

Azzal,hogy ezért engem letaplóztál pedig inkább te vagy a tapló.Arról nem én tehetek,hogy benned tombolnak a hormonok és mindenért megharagszol,én visszafogom magam pedig elég hormonos vagyok én is:/

2009. aug. 6. 13:09
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Mercédesz egyáltalán ne, nekem nem jön be. A Roberta talán, Zoltán Erika kislánya Zoé Roberta, így talán picit lágyabb. Én inkább a Robertára szavaznék, bár egyik sem tetszik, bocs.
2009. aug. 6. 13:27
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerek eg Mercit, őt mindig Skodának csúfolták. Én ilyennek nem tenném ki a gyerekemet. Ha ragaszkodsz ehhez a névhez, legalább adj mellé egy másikat is, hogy a kislány felnőtt korában választhasson a kettőből. Különben a Roberta nagyon aranyos. Szerthető név és nem is gyakori. Ajánlom még a www.astronet.hu oldalon vagy egy számmisztikai számoló rendszer, ahol beütöd a váasztott nevet és kiadja a viselő élet/sors feladatát. O:)
2009. aug. 10. 08:10
 14/22 anonim ***** válasza:

Roberta:)

Nagyon szép név:)

2009. dec. 28. 19:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Nikike lett, 3 hónapos. :)
2009. dec. 28. 23:35
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
XD Egyikse:p
2009. dec. 29. 08:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Gratula!Én a Mercédeszre szavaztam,de a Nikike a legjobb. :-)
2009. dec. 29. 09:14
 18/22 anonim ***** válasza:
én is grat, szép név:)
2009. dec. 30. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
miért em robertina?és akkor lehet Tinázni
2010. ápr. 26. 08:24
 20/22 A kérdező kommentje:
MÁr 7 hónapos lányom, és NIkoletta Lotti lett
2010. ápr. 26. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!