Biztatnátok egy kicsit? Harmadik baba?
Mindig úgy képzeltük, hogy nagy családunk lesz, 3-4 gyerekkel. Az első kettő meg is van, 13 hónap különbséggel, most 1,5 és 2,5 évesek. Amikor a kicsi született, azt mondtam, hogy legalább két évig nem szeretnék terhes lenni. Lassan ez letelik. Közben viszont valahogy annyira belekényelmesedtem ebbe a helyzetbe, hogy már nagyobbak a gyerekek. Aranyos, jó gyerekek, csecsemő koruktól mintababák (na nem átlagon felüliek, de a könnyű fajtából valók), de még így is piszok nehéz volt két kicsivel! Mi lenne hárommal? Bár akkor a kislányom már idősebb lenne, mint most a kisfiam, a fiam pedig már kb. 4 éves lenne, szóval mindkettő értelmesebb lenne már... Ha belegondolok, eléggé tartok tőle, ugyanakkor nagyon vágyom rá, hogy legyen megint kisbabánk. És, hogy a gyerekek is többen legyenek. A férjemék hatan (!) vannak testvérek, és így felnőttként látja az ember, milyen sokat jelent, ha ilyen sok emberre lehet számítani!
Nem is tudom, milyen válaszokat várok, leginkább, hogy milyen gondolataitok vannak erről a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!