Mi a szebb: Aida, Karolina, Zsuzsanna vagy Georgina?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 15:08
12/28 anonim válasza:
Aida..:)
Georgina meg azért mert beceneve lehet a 'Dzsina'.
13/28 anonim válasza:
Én a Georginát biztos, hogy Ginának becézném, a Dzsina szerintem túl cigós.
15/28 anonim válasza:
Én az Aidát választanám különleges név nekem tetszik csak te döntesz!
16/28 anonim válasza:
Magyar hangzású nevet akarsz? Magyarországon éltek? Akkor inkább a Zsuzsanna. Bár tudom, hogy a külföldi név az most nagyon divatos, mint a Jennyfer, Renátó, Radiátor, Kathy, stb. Még nézzél Barzil sorozatot, hátha vannak jobb nevek is. Rodolfó. Isaura, stb. Olyan szép nevek!
17/28 anonim válasza:
Vezetéknév-függő. Nem jó, ha együtt túl hosszú (Balmazújvárosi Zsuzsanna – sőt egyszer majd esetleg a férje neve is elé kerül), az sem szerencsés, ha túl rövid (Vas Aida). Ne lehessen gúnyolni (BogáCSI KARolina, – Végh Béla). Bár most még nehéz rágondolni, de majd, ha 80 éves lesz, hogy szólítják? Aida néni? Van egy csúnya Afrodité meg egy trampli Tünde ismerősöm.
20/28 anonim válasza:
Fanni, Henni, Lili, Fruzsi. Aida max akkor, ha fekete hajú, szemű várható, Karolina általában komoly, uncsi, Zsuzsanna nem rossz,Georgina (a György női változata) akkor, ha a családneve semleges. Pl tök hülyén hangzik, hogy Horváth Georgina mivel a Horváth nagyon magyar név. Azt is gondold végig, hogy milyen magánhangzói vannak a családnevének.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!