Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kapok adójóváírást?

Miért nem kapok adójóváírást?

Figyelt kérdés
Március óta gyed-en vagyok. Kb. 100ezer bruttóval voltam bejelentve tavaly átlagban. 55ezer ft tgyás-t kapok. Állítólag ez nagyon kevés. Adójóváírást miért nem kapok??
2009. aug. 4. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy évközbeni volt. Tehát neked eleve kevesebb adót vontak minden hónapban. Nekem is volt ilyen és be kellett fizetnem egyben 35ezer forintot, mert túlléptem az összeghatárt. Nem tudom az összeghatárt, de tegyük fel 1350000 Ft-ig o.k. voltam, de 1500000 Ft-ot kerestem, akkor a fentmaradó 150ezerre be kellett fizetnem azt az adót, amit ugye, évközben nem tettem meg. Ha te is így vagy, örülj, hogy nem kell pótolnod!
2009. aug. 4. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor én GYED-re mentem, a munkahelyem kiküldte a papírt, ahol nyilatkozom kellett, hogy igényt tartok-e most az adójóváírásra. Nem lehet, hogy itt történt nálad valami keveredés? Mert szerintem is elég kevés ez az 55 ezer forint...
2009. aug. 4. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is kb.ennyik voltak a jövedelmeim,és adóbevalláskor visszakaptam az adójováirást.
2009. aug. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!