Milyen újságot, magazint, blogokat olvastok? Jól jönne néha egy kis értelmes "betű".
... viszont csak kávézásnyi, szusszanásnyi időben, a kisfiam mellett könyvet nem nagyon tudok olvasni.
Érdekel minden téma, nem csak kismamás, lehet akár történelem vagy üzleti, könnyed és komoly is jöhet. Napi-, hetilap és magazin is.
Ihletet szeretnék meríteni mit érdemes megvenni, kipróbálni.
Én lustanyut nagyon szeretem/szerettem. De sajnos abbahagyta az írást. Nem tudom ismered-e, de ha nem, érdemes beleolvasnod. 2008 óta írta a blogját, sok vicces és aranyos története van az anyaságról.
www.lustanyu.hu
Kézbe vehetőt az Éva magazint szoktam és az Elle- t,
neten pedig fórumokon olvasgatok, sok érdekes/ hasznos dolog jöhet szembe pl a mamamin(nem "csak" babás témák vannak:) ), hír24 -et szoktam átnézegetni rendszeresen.
szia, valószínű nem fog érdekelni, de leírom, nekem mondjuk tetszik:)Egy lány nyaralásáról szól amit egy fiúval tölt.Van millió szakítás mindeki összejön mindekivel...nagyvonalakban ennyi, nem ismerem az írót, de nekem tetszik:D
egyjonyar.blogspot.com
Szia! :)
Én is a kisfiam mellett olvasgatok kb. míg teázom egyet :))
Havonta váltogatom, mert mindet nincs időm elolvasni 1 hónapban a kicsi mellett :)
IPM MAGAZIN: [link]
3. ÉVEZRED: *****
LÁTKÉP: *****
NATIONAL GEOGRAPHIC: [link]
ÚJ MŰVÉSZET
PRAKTIKA: [link]
ART MAGAZIN: [link]
Szerintem nagyon érdekes újságok, rengeteg érdekes dolgot meg lehet tudni belőlük. Nem pletyka magazinok, nekem nagyon tetszenek. Felváltva veszem őket, egyik hónapban egyik másikban másik, de van, hogy többet is 1 hónapban attól függ mennyi időm van olvasni :)
Remélem tudtam segíteni :))
Jó olvasást és jó babázást Neked :))
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!