Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen újságot, magazint,...

Milyen újságot, magazint, blogokat olvastok? Jól jönne néha egy kis értelmes "betű".

Figyelt kérdés

... viszont csak kávézásnyi, szusszanásnyi időben, a kisfiam mellett könyvet nem nagyon tudok olvasni.

Érdekel minden téma, nem csak kismamás, lehet akár történelem vagy üzleti, könnyed és komoly is jöhet. Napi-, hetilap és magazin is.

Ihletet szeretnék meríteni mit érdemes megvenni, kipróbálni.

2012. szept. 30. 08:35
 1/9 chrishu ***** válasza:
Nem hiszem, hogy érdekelne, de Metal Hammer
2012. szept. 30. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia, én a Hoxán szoktam kóborolni, meg van egy jó blog, tele érdekes dolgokkal és nagyon jól ír a csaj:)itt a honlap

[link]

aztán karácsony előtt jön az [link]

Ha pedig nevetni vágyok akkor ezt nézem és itt válogatok:

[link]

2012. szept. 30. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Én lustanyut nagyon szeretem/szerettem. De sajnos abbahagyta az írást. Nem tudom ismered-e, de ha nem, érdemes beleolvasnod. 2008 óta írta a blogját, sok vicces és aranyos története van az anyaságról.

www.lustanyu.hu

2012. szept. 30. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ezeket olvasgatom gyakran:

[link]

www.azendietam.hu

[link]

[link]

2012. szept. 30. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Kézbe vehetőt az Éva magazint szoktam és az Elle- t,

neten pedig fórumokon olvasgatok, sok érdekes/ hasznos dolog jöhet szembe pl a mamamin(nem "csak" babás témák vannak:) ), hír24 -et szoktam átnézegetni rendszeresen.

2012. szept. 30. 14:27
 6/9 anonim válasza:
Én Elle-t és Marie Claire-t szoktam olvasni.Érdekes témákról írnak benne,ugyanakkor divatról,szépítkezésről,egyszóval minden olyan téma amiről egy igényes nő szeretne olvasgatni pár perc szusszanásnyi ideig megtalálható benne(csak vigyázz,mert bele lehet merülni,de nagyon :))
2012. okt. 1. 00:50
 7/9 spyboot válasza:
[link] ezt is
2012. okt. 7. 11:47
 8/9 anonim válasza:

szia, valószínű nem fog érdekelni, de leírom, nekem mondjuk tetszik:)Egy lány nyaralásáról szól amit egy fiúval tölt.Van millió szakítás mindeki összejön mindekivel...nagyvonalakban ennyi, nem ismerem az írót, de nekem tetszik:D

egyjonyar.blogspot.com

2012. okt. 26. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Én is a kisfiam mellett olvasgatok kb. míg teázom egyet :))

Havonta váltogatom, mert mindet nincs időm elolvasni 1 hónapban a kicsi mellett :)

IPM MAGAZIN: [link]

3. ÉVEZRED: *****

LÁTKÉP: *****

NATIONAL GEOGRAPHIC: [link]

ÚJ MŰVÉSZET

PRAKTIKA: [link]

ART MAGAZIN: [link]

Szerintem nagyon érdekes újságok, rengeteg érdekes dolgot meg lehet tudni belőlük. Nem pletyka magazinok, nekem nagyon tetszenek. Felváltva veszem őket, egyik hónapban egyik másikban másik, de van, hogy többet is 1 hónapban attól függ mennyi időm van olvasni :)

Remélem tudtam segíteni :))

Jó olvasást és jó babázást Neked :))

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. nov. 5. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!