Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények Dr. Tárczy Csaba...

Vélemények Dr. Tárczy Csaba nőgyógyászról? (Eger és most Mezőkövesden is ő van)

Figyelt kérdés
Érdekelne mik a tapasztalatok, milyen, hogy viselkedik és egyáltalán milyen a stílusa? köszi

2012. szept. 24. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Anyumnak ő az orvosa már ezer éve, az öcsémet nála szülte, szerintem engem is. Nagyon szereti, mindig csak hozzá megy, jó véleménnyel van róla.

Én nem emlékszem rá, talán 1-2-szer ő vizsgált meg de nem maradt meg.

2012. szept. 24. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:

A most 13 hónapos lányom nála született. Én kedveltem. Nem hívogatott feleslegesen, nem arra ment, hogy minél több pénzt hagyjak nála. Feleslegesen nem vizsgálgat, alapvetően természetes dolognak fogja fel a terhességet.

A szülésnél épp előtte volt ügyeletes, de persze maradt miattam még pár órát.

Nem jópofizik, néha szűkszavú, de korrekt. Ha érdekel, megkérdezed, és válaszol. A stílusa ennek megfelelő, néha kicsit nyersnek találtam, de összességében nagyon elégedett voltam.

Nagy bánatom, hogy az egri kórházban már nincs, nem vállal szülést, legalábbis azt mondták, nyugállományba ment. Pedig 20 hetes vagyok a kistesóval, és őt szeretném megint... Vagy neked más információd van? Esetleg csak sima nőgyógyászként járnál hozzá? Mert a magánrendelését csinálja még tudtommal.

2012. szept. 24. 13:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát mezőkövesdről elment Szemán doki és én hozzá jártam...elég rosszul jött ki hogy elment mert évek óta hozzá járok és most akarnánk a baba dologba belefogni...az meg hozzá felbuszozzak miskolcra a maganrendelésére hááát...költséges...és most Tárczy Csaba van helyette az sztkban...de így hogy mondod h nem vállal szülészt...hát akkor biztos így van én ez nem tudom. Hát úgy látom, akkor csak mint nődokihoz fogok járni hozzá így hogy helyben van, ha a baba meg összejön, akkor úgy látom, hogy buszozhatok fel miskolcra....a kövesdiek miskolchoz tartoznak...hát így akkor majd ott kell találnom dokit a szüléshez...
2012. szept. 24. 13:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Azért kérdezd meg, de nekem ez az infóm, igaz, én az ultrahangos hölgytől hallottam. Mondjuk egy barátnőm az első 3 hónapot nála csinálta meg a tavasszal, majd T.Cs. megkérte, menjen máshoz, mert nem tudja vállalni.

Sok sikert a babához.

2012. szept. 24. 13:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. szept. 24. 15:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Kövesdi vagyok és Egerhez tartozunk!

Legalábbis én ott szültem júliusban és Szemán is azt mondta, hogy odamenjek, ha nem nála szülök.

Tárczyt az egyik rokon nagyon dicséri, a másik nem. Nekem elég korrektnek tűnik, de kissé szűkszavú.

2012. szept. 24. 18:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem azt mondták, hogy mivel kövesd borsod megye, eger meg heves így miskolchoz tartozunk. Nekem a legtöbb ismerősöm Szemánhoz járt amíg itt volt még kövesden (én is) és nála szültek miskolcon...aki meg nem azok miskolcon kerestek dokit, akihez jártak terhesgondozásra és majd ott is szültek a Semmelweisbe. Hát én azt hallottam, hogy most már a Tárczy Csaba lesz az sztkba kövesden, de állítólag már nem vállal szülészt. Szóval így csak az maradt, hogy hozzá járok nődokihoz (mégiscsak helyben van), ha meg összejön a baba, akkor én is Miskolcon keresek valakit, aki a szülést is vállalja.
2012. szept. 24. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Én megjártam szülés előtt a terhes pathológiát is Miskolcon és már akkor (július eleje) azt mondták, hogy mit keresek itt már nem ide tartozok. Így 3 héttel később, inkább Egerbe mentem és ügyeletesnél szültem.

Persze, ha fogadsz dokit, akkor nem problémáznak.

Az első babát Miskolcon és Szemánnál szültem, de az 2 éve volt.

A védőnőket kérdezd majd, hogy mi a helyzet, mert július 1-től van a változás.

(A kövesdi válaszoló voltam.)

2012. szept. 25. 07:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen már értem! Hát én mindenképpen a Semmelweisbe szeretnék szülni és mindenképpen dokit is akarok miskolcról fogadni meg szülésznőt is. (még az is lehet, hogy Szemánhoz fogok menni, mert őt már ismerem). Akkor gondolom, így nem fognak szólni ugye? az egri kórházról, rosszakat hallottam...
2012. szept. 25. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egri kórház tényleg szörnyű, de a szülészetről csak jókat tudok mondani (3 és fél hónapja szültem ott). Tárczy doktor az osztályvezető-helyettes volt és nemrég ment nyugdíjba, azért nem vállal szülést.

Jobb ha olyan orvosnál szülsz, aki végigkísérte a terhességedet, így ha - ne adj isten - valami gond van akár a terhesség során, akár a szüléskor, nem a papírokból kell kinéznie az előzményeket.

2012. szept. 25. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!