Vélemények Dr. Tárczy Csaba nőgyógyászról? (Eger és most Mezőkövesden is ő van)
Anyumnak ő az orvosa már ezer éve, az öcsémet nála szülte, szerintem engem is. Nagyon szereti, mindig csak hozzá megy, jó véleménnyel van róla.
Én nem emlékszem rá, talán 1-2-szer ő vizsgált meg de nem maradt meg.
A most 13 hónapos lányom nála született. Én kedveltem. Nem hívogatott feleslegesen, nem arra ment, hogy minél több pénzt hagyjak nála. Feleslegesen nem vizsgálgat, alapvetően természetes dolognak fogja fel a terhességet.
A szülésnél épp előtte volt ügyeletes, de persze maradt miattam még pár órát.
Nem jópofizik, néha szűkszavú, de korrekt. Ha érdekel, megkérdezed, és válaszol. A stílusa ennek megfelelő, néha kicsit nyersnek találtam, de összességében nagyon elégedett voltam.
Nagy bánatom, hogy az egri kórházban már nincs, nem vállal szülést, legalábbis azt mondták, nyugállományba ment. Pedig 20 hetes vagyok a kistesóval, és őt szeretném megint... Vagy neked más információd van? Esetleg csak sima nőgyógyászként járnál hozzá? Mert a magánrendelését csinálja még tudtommal.
Azért kérdezd meg, de nekem ez az infóm, igaz, én az ultrahangos hölgytől hallottam. Mondjuk egy barátnőm az első 3 hónapot nála csinálta meg a tavasszal, majd T.Cs. megkérte, menjen máshoz, mert nem tudja vállalni.
Sok sikert a babához.
Kövesdi vagyok és Egerhez tartozunk!
Legalábbis én ott szültem júliusban és Szemán is azt mondta, hogy odamenjek, ha nem nála szülök.
Tárczyt az egyik rokon nagyon dicséri, a másik nem. Nekem elég korrektnek tűnik, de kissé szűkszavú.
Én megjártam szülés előtt a terhes pathológiát is Miskolcon és már akkor (július eleje) azt mondták, hogy mit keresek itt már nem ide tartozok. Így 3 héttel később, inkább Egerbe mentem és ügyeletesnél szültem.
Persze, ha fogadsz dokit, akkor nem problémáznak.
Az első babát Miskolcon és Szemánnál szültem, de az 2 éve volt.
A védőnőket kérdezd majd, hogy mi a helyzet, mert július 1-től van a változás.
(A kövesdi válaszoló voltam.)
Szia!
Az egri kórház tényleg szörnyű, de a szülészetről csak jókat tudok mondani (3 és fél hónapja szültem ott). Tárczy doktor az osztályvezető-helyettes volt és nemrég ment nyugdíjba, azért nem vállal szülést.
Jobb ha olyan orvosnál szülsz, aki végigkísérte a terhességedet, így ha - ne adj isten - valami gond van akár a terhesség során, akár a szüléskor, nem a papírokból kell kinéznie az előzményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!