2/19 anonim válasza:
Rebeka, Sára, Benjámin, Dániel, Dávid, Eszter, Ráhel...szerintem ezek a legszebbek. :)
4/19 anonim válasza:
József, Mária, Dávid, Salamon, Simon, János, Jakab, Péter, András, Sára, Magdolna, Sarolta, Máté
6/19 anonim válasza:
Máté,Sámuel,János,Lukács,András,József
8/19 anonim válasza:
Testvéreim Anna, Sára, Joakim, én Ráhel vagyok
Ezékiel, Simon, Ábrahám, Ábel, Lévi, Sámson, Saul, Noé, Nátán, Jordán, Jonatán, Timóteus
Abigél, Mirjam, Naomi, Judit, Delila, Debóra, Eszter, Dina
9/19 anonim válasza:
Tesoim: Rahel,Ruben,Dorkas es Rebeka (en Noemi vagyok de a Napomi nevet szerettek vola adni a szuleim eredetileg.)
Aztan az ismerosok kozott:
David,Daniel,Samuel,Illes,Jozsue,Abraham,Manuel,Jonatan,Benjamin,Kaleb,Mark,Peter,Aron,Abel,Janos,Jozsef,Andras,Simon,Tamas,Titusz,Mate,Adam,Barnabas,Mozes,
Lidia,Debora,Eszter,Ruth,Lea,Johanna,Salome,Abigel,Anna,Damarisz,Tabita,Eunike,Loisz,Erzsebet,Maria,Marta,Eva,Sara,Mirjam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!