Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Stokke...

Mi a véleményetek a Stokke Xplory babakocsiról?

Figyelt kérdés
Nem linkelek, olyanok véleményét várom, akik ismerik, használják. Megéri az árát? Nem kényelmetlen a sportrész a babának? Nem instabil? Tapasztalatok? 9 hósnak venném. Köszi
2009. aug. 1. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Megéri az árát, csak marha nehéz. De akinek van, az imádja. Még én is csak gondolkozom rajta ezeket az infokat fórumokban szedtem össze.
2009. aug. 2. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak kipróbálni volt módom, nem saját. Szerintem szuper jó. Bár az tény, hogy azok mellett, hogy ha egy hónapig nem ennék, akkor se tudnám megvenni, nem is nekünk való, nem buszozáshoz lett kitalálva. De amúgy nagyon jó, nekem nagyon tetszett mindig is. A sportrésze nem volt kényelmetlen a fiamnak, igaz, ő már egy éves volt, amikor kipróbáltuk.
2009. aug. 2. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Esetleg valaki valamit tudna mondani arról, hogy mennyire stabil, ha a gyerkőc fecereg? Aludni kényelmes-e? Nagyon műanyag, vagy van benne anyag bőven? Rossz utakat hogyan veszi?

Köszi

2009. aug. 3. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A stokke mindig jó termékeket gyárt!Nekünk a bölcső van,mikor megvettük néztem én az xplory-t is,de annyira drága!Az ágyra nem mondom mennyi ideig gyűjtöttünk!

Megrángattam kicsit,elég stabilnak tűnik,szerintem kátyús járdákon is jól megy!Tényleg nem buszozásra találták ki!Nekem ugyan nem tetszik,mert annyira kényelmetlennek tűnik,de ha jól láttam akkor nem műanyag!Hát na...biztonságos nyugi!

2009. aug. 4. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!