Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » KInek, hogy utalták a TGYÁST?...

KInek, hogy utalták a TGYÁST? 2009. 06. 07-én szültem és ettől számítva igényeltem a TGYÁS-t?

Figyelt kérdés
2009.07.30-án utaltak 74000ft-ot ami szerintem nagyon kevés. Hívtam az illetékeseket,hogy miért ennyi és azt mondták,hogy össze vonták a 2havi pénzem és a levonások...stb kiszámolta a nő,hogy tisztán a napi pénzem 2700ft. ha 2700ft akkor a múlthónapból van 28 e hónapból 31napom ami 59 nap és 59X2700 az kerekítve durván 160ezer ft. Állítják,hogy jól uataltak de én nem hiszem a bér ill. 95.000ft-ra voltam bejelentve. Aki jártas ebben a témában írjon. köszi
2009. aug. 1. 19:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!