Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora gyereket lehet játszóh...

Mekkora gyereket lehet játszóházba vinni?

Figyelt kérdés
Ti mikor vittétek először? Élvezte?
2012. szept. 19. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Már mászó gyereket is lehet vinni. A legtöbb játszóházban van olyan rész, ahol puha matrac van a földön, és mindenféle játékok vannak a piciknek. Sőt, már olyanba is voltam, ahol járóka is volt játékokkal, gondolom ha kistesóval jön valaki.
2012. szept. 19. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Mászó gyereknek már nagyon jó az állatkerti játszóház. Ott tényleg nagyon sok minden van és a baba részleg is igen nagy (sajna csomó helyen csak a benti mászókákon van a hangsúly, a kicsiknek meg beszórnak 3 db bébi játékot egy sarokba).
2012. szept. 19. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
játszoházba én 2évesen vitem a lányomat és tetszet neki.
2012. szept. 20. 07:56
 4/5 anonim ***** válasza:
9%

Én 14 hónaposan vittem először a gyerekeket, mikor már stabilan jártak.

Nálunk nem volt külön rész a babáknak, így nem is volt túl jó, mikor csak mászni tudó picikkel jöttek az anyukák, mert a szaladgáló 1-2-3 éveseknek állandóan a lábuk alá kerültek, felbuktak bennük, kerülgetni kellett őket. És mivel ez egy játszóház, így szerintem nem az a dolga a gyerekeknek, hogy folyamatosan a kisbabákra vigyázzanak.

2012. szept. 20. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én akkor vittem először a kislányomat, amikor már mászott, kb. 10 hónaposan. Eddig 4 helyen voltunk de mindenhol volt elkerített rész a kicsiknek, babahintával, játékokkal, mászó alagúttal, sok szivaccsal, műanyag házakkal. Ezeket mind élvezte a kislányom is. Most 17 hós, legutóbb az Elevenparkban voltunk és igazából most tudja legjobban kihasználni a játékokat, mert már csúszdáztunk, trambulinon ugráltunk, mászókáztunk, kipróbáltuk a járgányokat stb.
2012. szept. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!