ABC DESIGN 3 TEC-ről mik a tapasztalaitok?
Szuper kocsi! Csak jot tudok mondani rola!!!!
Mozese teli babanak is eleg, sportresze mindket iranybol felteheto, a hattamlaja 3 fokozatban allithato, teljesen vizszintesig is+ a labresze is hozza allithato:)
Vettunk hozza mi hordozot is:)
Nagyon jo kis babakocsi!!!! Egyszeruen osszecsukhato, nem kell hozza ezermesternek lenni. :)
Es nemis nehez:)
Nekünk is az van! Imádom!
Mondjuk nem kicsi, tehát nagyobb autó kell hozzá, ha kényelmes el akartok férni!
Nekünk volt, de én nem voltam oda érte. Fél kézzel ha toltam akkor mindig húzott az egyik irányba illetve a kosarában nem túl sok dolog fért el...de ha első gyerekemhez vettem volna ezek a dolgok nem jöttek volna elő. Csak ugye sétáltam az oviba a naggyal és nem fért el a levetett pulcsi+a tornazsák rendesen a kosárba és ha fogtam a kezét akkor kacsáztam a kocsival. Ezért el is adtam.
Viszont amikor csak úgy egyedül tologattam akkor szuper volt :) és jól is néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!