A Maxi Cosi Cabriofix hordozó huzatát, hogy tudom levenni, hogy ki tudjam mosni? Segítség!
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy!!! Van valami leírás, rajz? Használtan vettem, nincs hozzá semmi papír.
Ahova a naptetőjét el lehet rejteni, azt le lehet szedni?
2012. szept. 16. 10:28
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem nem sikerült és a rajzokon sem találtam. Kárpittisztítóval estem neki és utána jó alapos zuhannyal. Jó hír viszont, viszonylag gyorsan szárad.. De egyébként lehet hozzà venni frottir huzatot, én azzal használom, így kevésbé koszolódik..
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Akkor nem vagyok egyedül! :))
Azért hátha tud segíteni valaki! Még várok! Köszi.
2012. szept. 16. 11:00
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült!!! Leszedtem, és még nem is szakítottam el sehol! :)
A maxi cosi honlapján megtaláltam a kiskönyvét, amit le lehet tölteni, ott van egy rajz, de csak azt mutatja, hogy hol vannak ilyen kis kampók amik fogják a huzatot, a 27-es kép. Belinkelem és te is le tudod tölteni, hátha legközelebb leszeded. :)
2012. szept. 16. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!