Melyik hónap melyik napján született a kisbabád?
Augusztus 10. Idén.
6 évet vártunk rá. Baromira nem érdekelt, hogy milyen hónapban és hanyadikán születik meg.
Kisfiam január 16. a húgom szülinapján, kislányom július 31.
A dátum mindegy volt.
Már két helyen is látom a saját szülinapomat, május 13.
1. gyerek 09.29. Mivel 09.16-ra voltam vele kiírva, gondolhatod hogy már baromira nem érdekelt a dátum, csak legyen már kint. S kiírásban az nem tetszett, hogy szűz. Ezért amikor pár nap túlhordás után, amikor átléptünk a mérlegbe már örültem, de a drága mér akkor sem akart jönni. Férjem azzal poénkodott, biztosan skorpió szeretne lenni. :)
2. gyerek: 05.04. vele 05.16-ra voltam kiírva, de programozott császárom volt. Kérdeztem az orvosomat, nem lehetne-e 05.03-án, de aznap neki nem volt jó, ezért lett 4.-e. Harmadikán volt a megismerkedésünk 14. évfordulója. Szép ajándék lett volna aznapra a baba. :)
12.05.
pont fél évvel az esküvő után :D
csak a mikulás érdekes nálunk, mert este köszöntjük meg a szülinapján, reggel végre játszhat(na) az ajándékokkal, de erre jön a mikulás... mi csak csokit adunk mikire, de a család bekavar újabb játékokkal :)
Julius 1 (2009)
Orultem is meg nem is.
Orultem mert kulfoldon elunk es julius 1 annak az orszagnak a nemzeti napja ahol elunk. Igy jeles napon szuletett, este az ujszulott babammal a kezembe neztem az ablakbol a tuzijatekot :)
Nem orultem mert ezen a napon szuletett az ex baratom akivel eleg csunyan vegzodott a kapcsolatunk.
2010. 03. 11 én született a lányunk.
03.06 ra voltam kiírva, örültem volna ha 04.én születik mert akkor van a házassági évfordulónk, milyen szép lett volna de hát a leányzó máshogy képzelte
de így sem volt baj mert 11-ei napon született a férjem is így csak a hónap más ..
ebből is látszik hogy az apjára ütött..mint mindenben..
remélem most máshogy lesz :)
32 hetes kismama
Augusztus 3.-án született a lányom,de július 26-ra voltam kiírva.
Örültem,hogy akkor született,mert még előtte 2nappal fontos dolgot kellett elintéznem személyesen,így úgymond "megbeszéltem" a lányommal,hogy várjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!