Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik hónap melyik napján...

Melyik hónap melyik napján született a kisbabád?

Figyelt kérdés
Ha kicsit belegondolsz,örültél a dátumnak? :)
2012. szept. 14. 18:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Augusztus 10. Idén.

6 évet vártunk rá. Baromira nem érdekelt, hogy milyen hónapban és hanyadikán születik meg.

2012. szept. 14. 19:58
 12/24 anonim ***** válasza:

Kisfiam január 16. a húgom szülinapján, kislányom július 31.

A dátum mindegy volt.

Már két helyen is látom a saját szülinapomat, május 13.

2012. szept. 14. 20:15
 13/24 anonim ***** válasza:

1. gyerek 09.29. Mivel 09.16-ra voltam vele kiírva, gondolhatod hogy már baromira nem érdekelt a dátum, csak legyen már kint. S kiírásban az nem tetszett, hogy szűz. Ezért amikor pár nap túlhordás után, amikor átléptünk a mérlegbe már örültem, de a drága mér akkor sem akart jönni. Férjem azzal poénkodott, biztosan skorpió szeretne lenni. :)

2. gyerek: 05.04. vele 05.16-ra voltam kiírva, de programozott császárom volt. Kérdeztem az orvosomat, nem lehetne-e 05.03-án, de aznap neki nem volt jó, ezért lett 4.-e. Harmadikán volt a megismerkedésünk 14. évfordulója. Szép ajándék lett volna aznapra a baba. :)

2012. szept. 14. 20:41
 14/24 anonim ***** válasza:
2011.08.09én 5héttel előbb született a lányom(toxémiás voltam)..örültem is meg nem is.örültem:mert a veszélyeztetettség nem lett hatással a babára,nem örültem mert 5héttel előbb muszáj volt megszületnie..(de örülök,hogy addig is kihúztuk)
2012. szept. 14. 21:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Július 4. Mindegy volt a dátum, én is toxémiás voltam, csak 1 nappal később született meg a kislányom, mint amikorra ki voltam írva, örültem, hogy egészséges.
2012. szept. 14. 22:06
 16/24 anonim ***** válasza:

12.05.

pont fél évvel az esküvő után :D

csak a mikulás érdekes nálunk, mert este köszöntjük meg a szülinapján, reggel végre játszhat(na) az ajándékokkal, de erre jön a mikulás... mi csak csokit adunk mikire, de a család bekavar újabb játékokkal :)

2012. szept. 15. 00:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Julius 1 (2009)

Orultem is meg nem is.

Orultem mert kulfoldon elunk es julius 1 annak az orszagnak a nemzeti napja ahol elunk. Igy jeles napon szuletett, este az ujszulott babammal a kezembe neztem az ablakbol a tuzijatekot :)

Nem orultem mert ezen a napon szuletett az ex baratom akivel eleg csunyan vegzodott a kapcsolatunk.

2012. szept. 15. 03:39
 18/24 anonim ***** válasza:

2010. 03. 11 én született a lányunk.

03.06 ra voltam kiírva, örültem volna ha 04.én születik mert akkor van a házassági évfordulónk, milyen szép lett volna de hát a leányzó máshogy képzelte

de így sem volt baj mert 11-ei napon született a férjem is így csak a hónap más ..

ebből is látszik hogy az apjára ütött..mint mindenben..

remélem most máshogy lesz :)

32 hetes kismama

2012. szept. 15. 07:16
 19/24 anonim ***** válasza:
igazából nem a hónaphoz időzítettünk, de párom febr.2-án született, szerettük volna, ha a baba is közel lesz ehhez a dátumhoz. március 28ra vagyok kiírva, hát ha hamarabb születik még lehet közel. végülis nem számít.
2012. szept. 15. 08:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Augusztus 3.-án született a lányom,de július 26-ra voltam kiírva.

Örültem,hogy akkor született,mert még előtte 2nappal fontos dolgot kellett elintéznem személyesen,így úgymond "megbeszéltem" a lányommal,hogy várjon :)

2012. szept. 15. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!