Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi pótlék és anyasági...

Családi pótlék és anyasági segéllyel kapcsolatban segítene vki?

Figyelt kérdés
Be lett adva mindkét kérvény, az összes másolat, amit kértek, de az anyakönyvi kivonatra nem írtak semmit. Régebben ráírták, hogy pl "családi pótlékban részesült ekkortól..." A munkahelyemen addig nem intézik a tgyást, amíg ezek rajta nincsenek.
2012. szept. 14. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem sincs ráírva, a tgyásnak pedig semmi köze a csp-hez, meg az anyaságihoz.

Nem is kötelező igényelni.

Amúgy a csp határozatot be tudod mutatni.

Egyébként meg fenyegesd meg őket, hogy feljelentést teszel az OEP-nél.

2012. szept. 14. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak a másolatot adtam be,nem az eredeti anyakönyvit,semmi probléma nem volt belőle.

A Tgyasnak ehhez semmi köze,azt az OEPtől kapod ill. a munkáltatód utalja,ha Tb kifizetőhely.Nekem tb kifizetőhely a munkahelyem így minden papírt hozzájuk vittem,az anyakönyvi kivonatnak mindenhol csak a fénymásolatát adtam be semmi probléma nem volt egyik helyen sem,most már Gyeden vagyok és ennek igénylésekor is így jártam el.Mindent időben megkapok.Szerintem a munkahelyeden valaki összekeveri a szezont a fazonnal :)

Tudom ez nem vigasztal.Hívd fel az OEP-et és add elő a gondodat,hátha ők tudnak valami okosságot erre.Sajnos,sok munkahelyen az irodisták nincsenek tisztában sok mindennel.

A családi és az egyszeri anyasági az MÁK-hoz tartozik egyébként nem az Oep-hez.

2012. szept. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!