Az év melyik szakában, hónapjában szültetek? Milyen előnyei és hátrányai voltak annak az időszaknak?
Szeptember végén született a kisfiam, és én csak jót tapasztaltam.
- Az első sétákhoz nem volt sem túl meleg sem túl hideg.
- 6 hónapig csak szopott, mire elkezdtük a hozzátáplálást, nagyon sok mindent már frissen kaptunk anyutól a kertből.
ja persze, és hátrányi természetesen nem voltak..., minden szuper volt...
szerintem csak azért kérdezed, hogy jól eldicsekedhess, hogy bezzeg neked milyen szerencséd volt!!
ilyen bugyuta kérdést rég olvastam!
1 válaszolónak üzenném: azért tettem fel ezt a bugyuta kérdést, mert érdekelne ki mit tapasztalt. Tervben a kistesó, és ezért.
Elég sűrűn olvasok bunkó válaszokat, de én most előszőr kaptam ilyent, és előszőr használtam a lefelé mutató kezecskét.
Szia!
Én november közepén szültem. Nyáron, és ősszel jó volt pocakosnak lenni. Októbertől volt igazán nagy pocim, novemberben pedig nem ért össze rajtam a télikabát:) Nem vette erre a kis időre ásikat, vastag pulcsival, bandázzsal átvészeltem. Pont akkor kezdődött az igazi tél, mikor kijöttünk a kórházból. Két hétig nem vihettem ki mert ugye nagyon pici volt, utána meg azért mert nagyon minuszok voltak. Így hetekig csak az ablakban levegőztünk. Elég fagyos volt az elmúlt tél, úgyhogy ritkán tudtunk sétálni menni. Ez a téli bezártság, mozgáshiány nem esett jól. Akkor el is döntöttem, hogy a kistesót úgy készítjük, hogy kora tavasszal szülessen.
Ja, és aról még nem is szóltam, hogy fél óra volt mire elkészültünk a sétához. Mivel első baba, gyakorlatlan is voltam, mire belehúztam szegényt a sok téli göncbe, teljesen felturbózta magát. Ráadásul folyton izgultam, hogy elég meleg neki a ruha, hogy elég réteget húztam rá stb...
Szóval legközelebb tavaszi babát szeretnék:)!
Először is: ne is foglalkozz az ilyen megkeseredett hül.e pic.ákkal!
Én április 30-án szültem. Teljesen jó volt. Bár már télen kezdett szűk lenni az amúgy karcsúsított hosszú szövetkabátom, de valahogy mégis kibírta, pedig nagy volt a pocim. :) Az első sétákhoz is jó idők voltak, aztán jöttek a nagy melegek. Ezt az időszakot most nem csípjük, de úgy tudom, egyik baba sem szeret a saját levében főni, ahogy mi sem :)
Szerintem a legideálisabb a tavaszi és az őszi időszak. Ha nyárra érkezik, akkor a nagy meleg (bár ezt gyakran a nagyobb babák is nehezen viselik), télen meg a hideg. Barátnőm szerint nem volt gáz nyáron pocakosan. Rsszabb lett volna, ha a babája akkor jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!