Mennyi időt kell adni az apukának ahoz, hogy elfogadja apuka lesz? Egyik percben akarja a picit, a következőben már nem szeretné, ha jönne. Most járok a 7. hétben. Ideje lenne végre döntenie, nem?
A döntést akkor kellett volna meghoznia,amikor eldöntöttétek,hogy jöhet a baba.
Az én párom például olyan ember,akinek érdemes szülni.:)
Remélem téged azért nem tud negatív irányba befolyásolni.
34 hetes kismami
A féfiak nagyon változóan élik meg a terhességet. LEgtöbbjük megilyed, fél, nem tud mit kezdeni a gondolattal, és hullámzanak az érzéseik.
A lényeg, hogy mindig beszéljetek a gondolataitokról, a félelmeitekről, mert vannak, és még lesznek is. De ez normális, persze hogy fél az ember, hisz megváltozik az élete.
Párom nagyon szerette volna a babát, és fura mód hamar össze is jött, és várja nagyon, imádja, de így is vannak félelmei, van amikor megilyed, van amikor meg alig várja, hogy a kezében tartsa.
A kommunikáció a legfontosabb, sokat-sokat beszélgetni.
A férfiak másképp élik meg, én sokat meséltem páromnak, hogy mit érzek, élvezi a testem váloztását, imádja a nagy hasam, sőt azt mondja, hiányozni fog neki, ha megszülök...:-)
Ha majd mozog, mutasd meg neki, érezze, simizze sokat a hasad. Én mindig mondom, hogy mikor mozog, hogy ő is tudja, minnél jobban részese lehessen annak, amit én érzek.
de mindig csak addig "terheld" a terhes nők életével, amíg ő ezt bírja. Olvassatok együtt a neten infókat, nézegessetek babaképeket-babafilmeket, és hidd el, a sajátjához másképp fog viszonyulni, imádni fogja. Kell egy kis idő-nekik több, hogy felfogják, mi is történik.
Ha meg annyira elfajunla a dolog-de nem fog, kérjetek szakorvostól segítséget.
Köszönöm a válaszokat.
Hála égnek sikerült megtudnom mi is nyomta a lelkét. Félt, hogy bajunk lesz. (az első babánkat elvetéltem) Mostanra megnyugodott, és boldogan várja a babánkat.
Mindenkinek boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!