Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan szülő akinek...

Van itt olyan szülő akinek vitiligos a gyermeke?

Figyelt kérdés

Kislányom valószínűleg vitiligos:((

Bőrgyógyász szerint ugyan nem az,hanem egyszerű fehér anyajegy..de párom ma volt más okból bőrgyógyászaton, és nála vitiligot állapítottak meg,mert borotválkozás után 2 helyen nem nőtt ki a szőr..Szerettünk volna még egy kis tesót is, de így már most kijelentette,hogy nem lesz több baba.Most akkor tényleg ne vállaljunk több babát?Mi a véleményetek?Mennyire örökölhető ez?

2009. júl. 28. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
ha a bőrgyógyász azt mondta, hogy nem az, szerintem hidd el.
2009. júl. 28. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
A vitiligo bizonyos mértékben örökölhető. De egyáltalán nem biztos, hogy a párodnak az van. Amennyire én tudom, a vitiligo pigmenthiány, a hiányos területen a szőr is kifehéredhet. Ha nem nő vissza a szőr, akkor lehet, hogy valami más miatt van, ráadásul nem is irtad, hogy a párodnál is fellépett volna pigmenthiány.
2009. júl. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!