Kaptatok ma családi pótlékot kártyára?
Figyelt kérdés
Eddig mindig pontosan megérkezett, de ma nem jött...2012. szept. 4. 07:27
11/18 anonim válasza:
Jó neked....Én már 3. hónapja hogy nem kapok semmit :(
Barátnőmet felhívtam...ő is OTP-s neki már fél 7kor a számlán volt. Hamarosan telefonálok...ez így nem állapot.
12/18 anonim válasza:
amúgy nem értem ezeket a kérdéseket
fent vannak az utalási időpontok a neten
mindenki tudja h másnap kapja meg ha számlára kérte
az h hány órakor az a bankok számára mellékes
az is köztudott h a sms néha később érkezik róla
13/18 anonim válasza:
amúgy UniCredit és 7kor jött meg :-)
sms-t csak 8:15 kor fogok kapni róla
mindig akkor küldik
14/18 anonim válasza:
Én akárhányszor kaptam a fizetésemet kártyára max 7:15kor jött az sms. Nem értem, már lassan 3 hónapja igényeltem meg és még semmit nem küldtek. Az anyasági az azonnal megjött....1 héten belül a számlámon volt. De hogy se gyes se családi....érdekes....
15/18 anonim válasza:
menj be és ellenőriztesd le a számla számot
egy ismerösöm járt úgy h elírt egy számot és azért nem jött neki semmi vagy 2 hónapig
16/18 anonim válasza:
OTP-s vagyok, nekem is megjött már.
17/18 anonim válasza:
Raiffeisen,6:30-kor volt a számlámon,sms csak 7:21-kor jött róla.
18/18 anonim válasza:
Én is így jártam a második fiamnál 3hónapig nem jött meg se csaladi se semmi!Csomószor hivtam őket es legtobbszor foglalt volt vagy tartsa a vonalat ami ugye sok penz volt ami igy se vol.aztan egyszer mikor elertem oket megmondtam hogy ha a heten nem lesz rajta panaszt fogok tenni!És láss csodat megjott!Szoval nyugodtan mondd meg nekik hogy panaszt fogsz tenni ha nem tesznek az ügy érdekében!Vagy ha van lehetőséged menj be személyesen,mert őket nem érdekli h nektek nincs pénzetek!Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!