Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Titeket is zavarnak...

Kismamák! Titeket is zavarnak az orvostanhallgatók az egyetemi klinikákon?

Figyelt kérdés
Tudom hogy mivel oktatókórház ezért nem lehet őket kikerülni, de én nem szeretném hogy annyi ember körülvegyen. Viszont maga a szülészet nagyon tetszik, az orvosok is rendesek. Meg jó a felszereltség is. Épp csak túl sokan vannak. NEktek van valamilyen tapasztalatotok az orvostanhallgatókkal kapcsolatban? Akár negatív akár pozitív.
2012. szept. 3. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kulfoldon elek, szules elott 3 nappal a korhazban tartottak. 2 szulest is vegnezhettem, merthogy az ajtok nyitva voltak (mig engem nst-vel neztek). Eleg csunya latvany......

Delelottonkent 15-20 tanulo nezte a szuleseket (a kismamat nem kerdezik meg), korbealltak a kismamat, 1-2 nagyobb orvos szeken ult kaveval a kezeben. en szerencsere delutan szultem......huh Azon izgultam a legjobban, hogy hozzam is bejon a csoport es odakakilok. Ne tudjatok meg milyen erzes ezen gorcsolni.

2012. szept. 4. 15:54
 12/12 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de EZ MI EZ?! :D Valami vicc? Szerinted miért EGYETEMI KLINIKA a neve? Hogy az EGYETEMisták ott tanulhassanak, mivel az orvosi egyetemhez tartozik a klinika, innen a neve! Ha nem tetszik, el lehet menni egy mezei kórházba! Inkább örülni kéne, hogy nem kerülnek a könyvek mellől rögtön élesben a beteg mellé, hanem tanulnak klinikán is gyakorlati dolgokat már az egyetem alatt, a rezidensi idő előtt!
2015. júl. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!