Kismamák! Titeket is zavarnak az orvostanhallgatók az egyetemi klinikákon?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mivel oktatókórház ezért nem lehet őket kikerülni, de én nem szeretném hogy annyi ember körülvegyen. Viszont maga a szülészet nagyon tetszik, az orvosok is rendesek. Meg jó a felszereltség is. Épp csak túl sokan vannak. NEktek van valamilyen tapasztalatotok az orvostanhallgatókkal kapcsolatban? Akár negatív akár pozitív.2012. szept. 3. 19:54
11/12 anonim válasza:
Kulfoldon elek, szules elott 3 nappal a korhazban tartottak. 2 szulest is vegnezhettem, merthogy az ajtok nyitva voltak (mig engem nst-vel neztek). Eleg csunya latvany......
Delelottonkent 15-20 tanulo nezte a szuleseket (a kismamat nem kerdezik meg), korbealltak a kismamat, 1-2 nagyobb orvos szeken ult kaveval a kezeben. en szerencsere delutan szultem......huh Azon izgultam a legjobban, hogy hozzam is bejon a csoport es odakakilok. Ne tudjatok meg milyen erzes ezen gorcsolni.
12/12 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de EZ MI EZ?! :D Valami vicc? Szerinted miért EGYETEMI KLINIKA a neve? Hogy az EGYETEMisták ott tanulhassanak, mivel az orvosi egyetemhez tartozik a klinika, innen a neve! Ha nem tetszik, el lehet menni egy mezei kórházba! Inkább örülni kéne, hogy nem kerülnek a könyvek mellől rögtön élesben a beteg mellé, hanem tanulnak klinikán is gyakorlati dolgokat már az egyetem alatt, a rezidensi idő előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!