Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor van este alvásidő...

Mikor van este alvásidő nálatok? Hánykor kerül ágyba és mikor alszik el a gyermeked?

Figyelt kérdés

Légyszi írd már oda azt is, hogy mennyi idős a lurkó!

Az én babám 1 éves és 19:30-20 órakor van fekvés, és kb. 1-1,5 óra kell, mire biztosan elalszik. Kíváncsi vagyok, hogy más családoknál és életkorban, mikor alszanak el a gyerekek.

2009. júl. 27. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 15 hónapos kisfiam 7.30-8 körül fürdik, aztán szopi és alvás. 8.30 max 9-kor alszik is. Én is mindig következetes voltam. Ha leraktam az ágyba, már nem vettem ki, igaz-hála!!!- soha nem is akarta, nem sÍrt. Tudta, hogy alvás van és kész. Mai napig pár perc alatt elalszik :)
2009. júl. 28. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a lányom. Mostanában a kánikula miatt fél órával eltoltuk a fürdést. Így 8:30-kor fürdik, utána vacsi( valamikor előtte van a vacsi) és 9:30- 10ó. körül alszik. Reggel 7-7:30 körül ébred.
2009. júl. 28. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A nagyok (7 és 3 évesek) fél 9-kor mennek aludni általában kilenckor már alszanak. Reggel 7 körül kelnek. Persze most a nyári szünet miatt fent maradhatnak tovább és később is kelhetnek, de ez az általános. Nappal a nagyobb nem mindíg alszik, de van, hogy 2 órát is, a kicsi mindíg alszik. A kisfiam 9 hónapos, ő este 7-kor fekszik le és szinte rögtön alszik is, reggel fél 7 kor kel. Ő még kétszer alszik napközben.
2009. júl. 28. 13:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
15 hónapos a lányom. Fél nyolc, nyolc körül fürdés, utána még kicsit szaladgál a lakásban, legkésőbb kilenckor alszik. De ez változó, attól függően, hogy délután mikor ébred fel. Ma pl már negyed háromkor fenn volt ebéd után, igy tuti, hogy már fél kilenckor húzni fogja a lóbőrt. De van hogy bealszik, úgy, hogy négykor fel kell keltenem, mert ha tovább hagyom aludni, akkor még tizkor is fenn kukorékolna és akkor kész katasztrófa a másnapunk.
2009. júl. 28. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!