A családi pótlék tényleg nem jár tört hónapra?
Figyelt kérdés
ma voltam igényelni 3. babára és azt mondta a hölgy hogy mivel júli elején született erre a hónapra nem jár csak augusztustól.Aki jártas ebben és van tapasztalata kérem irja le hogy ez igaz e.Hogy számolják most a csp-ot?2009. júl. 27. 15:44
11/11 anonim válasza:
Nem,a családi pótlék mivel nem osztódik,a jogosultsági hónap bármelyik napjától egész hónapra jár.Pl. Ha júl 1én szültél,júlra már jár,augban kapod meg.
Ha jól 31én szültél,akkor is jár júlra,persze később kapod meg az átfutás miatt,de megkapod.
Lejárattal ugyanígy van.Abban a hóban mikor betölti a 18at akármelyik napon,még jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!