Tudnátok nekem olyan gyerkőc vitamint ajánlani ami csöpögtetős, vagy szirupos, max. Rágótabletta, amiben nagy adagban van Kálcium?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 14:22
1/3 anonim válasza:
Ilyen formában egyedül a calcimusc-ot ismerem, az szájon át bevehető folyadék. De nem tudom, h 'csak úgy' adható-e.
2/3 anonim válasza:
Mire kell, és mennyi idős gyereknek?
Ha csak simán kalcium kell, az van CaKid, szirup, málnás ízű, de van banán ízű is (újszülött kortól adható).
A calcimusc injekciót orvos írja fel, szintén adható újszülött kortól, ampullás, kortól függ, hogy mennyit lehet adni.
Vagy a calcium sandoz pezsgőtabletta van még, nekünk 2 éves kortól ajánlotta a doki, akkor még 2xfél/nap.
3/3 A kérdező kommentje:
Azért kellene, mert a fiam nagyon kevés tejterméket fogyaszt, alig van olyan amibe kálcium lenne, pedig kellene a csontjainak is és a fogacskáknak is.
Nem bírom rávenni sem a joghurtra, se a kakóra, a sima tejet sem hajlandó meginni. Nagy ritkán egy fél doboz gyümölcsjoghurt megy le. Nem tudom miért nem szereti, egész pici korától kapta, most meg nem akarja. 3éves.
2012. aug. 30. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!