Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név a Boglárka?

Milyen név a Boglárka?

Figyelt kérdés
Húgom Boglárka lesz, de nekem nem tetszik, írtózom ettől a névtől! Olyan mintha azt mondanák, hogy bogárka.... ráadásul egy virág neve, nem is emberé! Szerintetek milyen ez a név? Nektek is csunya hangzást kelt? Sok lányt/nőt hívnak így?
2012. aug. 27. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

Kislány koromban egy ideig ez volt a kedvenc nevem. :)

De őszintén szólva mára már nem a szívem csücske. Olyan tipikus barna hajú, barátságos arcú, mégis álszent és csúnyán néző Bogikat ismerek többségében.

Én is ismerek párat, de azért manapság nem olyan gyakori, mint mondjuk a Lili vagy Kira...

2012. aug. 28. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Ronda...
2012. aug. 28. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Mindenkinek mas nev tetszik. Kepzeld, ha mindenki odalenne a Boglarkaert, csak ilyen nevu kislanyok futkoznanak.

Az en lanyom is egyebkent Boglarka. Sokan mondjak, hogy illik ra, nem is tudnam mas nevvel elkepzelni. Tetszik a neve, bar en kifejezetten Boglarnak szerettem volna, ha hivjak, de a ferjem megvetozta. A becenevei jobban tetszenek, mint a teljes neve. En is csak hivatalos papirokon irom ki a teljes keresztnevem, bemutatkozaskor, egyeb helyen mindig roviditek.

Amikor nevet valasztottunk en egyikert sem voltam ugy oda. Nem a neve miatt szeretunk valakit. Lehet megszoknad a nevet es el sem tudnad kepzelni mas nevvel. De ajanlj fel mas alternativat szuleidnek lehet, hogy talaltok egy olyat, ami mindenkinek tetszik.

2012. aug. 28. 14:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
lehet,hogy már késő de!!Az én húgomat is Boginak hívják(én választottam).Bárki bármit mond szerintem szép név.Felénk mostanában nagyon gyakori.
2012. szept. 1. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is nagyon csúnya, nekem is az jut eszembe róla, hogy bogárka.. meg van egy ilyen nevű ismerősöm, akit gyűlölök.. lehet, hogy ezért utálom ennyire ezt a nevet :)) Beszéld rá óket másik névre. De ne olyan nevekre, mint a Kitti, Lili és társai, mert azok borzalmasak :))
2012. okt. 2. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Szegény akit boginak hivnak
2022. jan. 30. 16:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Borzasztóan tucat
2022. dec. 16. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!