Kedves Anyukák! Hány kilógrammal, és centiméterrel született csöppséged? Jelenleg mekkora? Mikor tanult meg járni, beszélni? A többi kérdés lent.
Nem vagyok még anyuka, de a párommal már tervezzük a kisbabánkat. :) Ebből kifolyólag szeretnék meghallgatni minden tanácsot, tapasztalatot!
Érdekelne még:
Mennyi idős próbálkozás után sikerült?
A szeretkezés után mennyi idő múlva lehet terhességi teszthez nyúlni?
Ki mennyit hizott hónapról hónapra?
Mennyi ideig szoptattad kicsinyed?
Apuka bent volt a szülésnél, mi a véleményed erről?
Szülési, szoptatási tapasztalatok, tényleg nagyon fáj?
Hogy hívják kislányod/kisfiad? :)
Köszönöm azoknak akik időt szánnak a kérdések megválaszolására! Természetesen egyéb infókat is szívesen fogadok!
Üdvözlettel: Dominika
24/L
Szia! 8 év!! Után sikerült, spontán.
Eleinte nem híztam, a végére 20 kg. jött fel.
kb. 3 hétig kapott tejet-tápszert vegyesen. Alig volt tejem, és azt sem ette meg a kicsi.
Apás szülést terveztünk, császárral született. ( gondok voltak, apát csak a műtő előtt láttam 2 percre. )
Szoptatás: tényleg fáj, néha csillagokat láttam, de örültem neki, mert hajlandó volt szopizni :)
Vivien Csengének hívják, dec. 20-án este született. 3650 grammal, 54 centivel.
Néhány jó tanács: ne görcsölj rá a gyerektémára. Ha majd itt lesz az ideje, igyál tejserkentő teát, és nem kell idegeskedni :) ( mondom én, aki végig az voltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!