Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Hány kilógramm...

Kedves Anyukák! Hány kilógrammal, és centiméterrel született csöppséged? Jelenleg mekkora? Mikor tanult meg járni, beszélni? A többi kérdés lent.

Figyelt kérdés

Nem vagyok még anyuka, de a párommal már tervezzük a kisbabánkat. :) Ebből kifolyólag szeretnék meghallgatni minden tanácsot, tapasztalatot!

Érdekelne még:

Mennyi idős próbálkozás után sikerült?

A szeretkezés után mennyi idő múlva lehet terhességi teszthez nyúlni?

Ki mennyit hizott hónapról hónapra?

Mennyi ideig szoptattad kicsinyed?

Apuka bent volt a szülésnél, mi a véleményed erről?

Szülési, szoptatási tapasztalatok, tényleg nagyon fáj?

Hogy hívják kislányod/kisfiad? :)

Köszönöm azoknak akik időt szánnak a kérdések megválaszolására! Természetesen egyéb infókat is szívesen fogadok!

Üdvözlettel: Dominika

24/L

2012. aug. 26. 00:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ne keseredj el, ha nem jön össze rögtön!:-) 8 éves múlt a lányom, az öccsére 1 évet vártunk! 9 év a korkülönbség köztük..rengeteget híztam, javarészt vízzel voltam teli. 3850 gramm és 51 centi fiú lett:-). 9 hónaposan már járt önállóan mindkettő, a fiam most lesz 1 éves, 14 kiló és 81 centi. A lányom 10 éves lesz. A szopizást maga hagyta abba 10 hónaposan, de cumisüvegből kapja még az anyatejet:-) 14 liter lett lefagyasztva,de még hozzá sem nyúltunk:-) sokat "beszélget", kb 10-15 szót tud, amit tárgyakhoz, személyekhez köt. A többi csak próbálkozás:-). Császáros volt mindkettő, apuka a műtő előtt izgult:-) A lányom Anett, a fiam Tamás. A lányom 3 évig kapta az anyatejet. Boldog babavárást, hidd el csodálatos! :-)
2012. szept. 15. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! 8 év!! Után sikerült, spontán.

Eleinte nem híztam, a végére 20 kg. jött fel.

kb. 3 hétig kapott tejet-tápszert vegyesen. Alig volt tejem, és azt sem ette meg a kicsi.

Apás szülést terveztünk, császárral született. ( gondok voltak, apát csak a műtő előtt láttam 2 percre. )

Szoptatás: tényleg fáj, néha csillagokat láttam, de örültem neki, mert hajlandó volt szopizni :)

Vivien Csengének hívják, dec. 20-án este született. 3650 grammal, 54 centivel.

Néhány jó tanács: ne görcsölj rá a gyerektémára. Ha majd itt lesz az ideje, igyál tejserkentő teát, és nem kell idegeskedni :) ( mondom én, aki végig az voltam :))

2012. szept. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!