Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szép név a Hanna? És a Hanga?

Szép név a Hanna? És a Hanga?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő szép név de felénk is annyi de annyi Hanna van hogy már ezért tuti nem adnám, teljesen elcsépelt lett és sose tudom épp melyik Hannáról is van szó.
2012. aug. 24. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
az en lanyom pl hanna, nem is illene mas nev ra, de ezt mi a ferjemmel mar akkor eldontottuk gyakorlatilag amikor megismerkedtunk, marmint hogy mik lesznek a gyerekeink nevei. akkor (lassan 6 eve) meg nem szamitott ennyire nepszerunek, de nekunk ez nem is volt szempont a valasztasnal, sot csak mostanaban itt szembesultem vele mennyire "tucatnev" lett. de meg igy sem bantam meg, illetve csak azt hogy nem inkabb a johanna nevet adtuk, amit ugye szinten hannanak lehet becezni. de mivel a lanyunk tipikus hanna (egy voros kisordog, huncut mano, nem nagyon hagy idot unalomra), plusz a csaladnevunkhoz is tokeletesen passzol, igy nekem ez a legszebb nev. meg a hella tetszik meg, de a ferjem egyenlore agal ellene, de a szomszedasszonyom puhitgatja :) ugyhogy lehet en nyerek mert mar nincs annyira ellene, meg egy ket szo az erdekeben es a masodik lanyunk hella lesz :) jah, es van meg ideje ragodni rajta, mert meg ugyan terhes sem vagyok de nem szabad ezt elkapkodni :)
2012. aug. 24. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:

A Hanna tucatnév. Mostanában sok ismerősöm szült kislányt, mind Hanna lett. 4-5 évvel ezelőtt, mikor valaki azt mondta, hogy Hanna lesz a kislánya neve, ámultam, hogy jaj de szép, ja de különleges! Most meg csak arra gondolok, ha meghallom ezt a nevet, hogy úristen már megint Hanna, unalmas! A Hangákból már kevesebb van. Amúgy szép nevek, csak tényleg olyan sok van belőlük.

Nagyon sok szép lánynév van még, lehet válogatni, nem muszáj tucatnevet adni.

2012. aug. 24. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Nővérem lánya Hanna, nekem egyáltalán nem tetszik, Akkor már inkább Johanna. A Hanga valamivel jobb, de az sem tetszik. Túl egyformák, az ilyen nevek nekem alapból nem tetszenek.
2012. aug. 25. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Hanna nem, Hanga igen.
2012. aug. 25. 18:48
 16/16 anonim válasza:
Soha nem adnam a Hannát, olyan szinten tucat nev, sot vezeti a listat. Ha felnottkorara szeretned hogy minden masodik lany ismerose Hanna legyen , vagy suliba minden 2. osztalytarsa , nyugodtan. H betus nevet amugyse adnek , ahogy kimondod eleg haracsolos. Hanga..
2021. márc. 13. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!