Szép név a Hanna? És a Hanga?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 19:34
11/16 anonim válasza:
Mindkettő szép név de felénk is annyi de annyi Hanna van hogy már ezért tuti nem adnám, teljesen elcsépelt lett és sose tudom épp melyik Hannáról is van szó.
12/16 anonim válasza:
az en lanyom pl hanna, nem is illene mas nev ra, de ezt mi a ferjemmel mar akkor eldontottuk gyakorlatilag amikor megismerkedtunk, marmint hogy mik lesznek a gyerekeink nevei. akkor (lassan 6 eve) meg nem szamitott ennyire nepszerunek, de nekunk ez nem is volt szempont a valasztasnal, sot csak mostanaban itt szembesultem vele mennyire "tucatnev" lett. de meg igy sem bantam meg, illetve csak azt hogy nem inkabb a johanna nevet adtuk, amit ugye szinten hannanak lehet becezni. de mivel a lanyunk tipikus hanna (egy voros kisordog, huncut mano, nem nagyon hagy idot unalomra), plusz a csaladnevunkhoz is tokeletesen passzol, igy nekem ez a legszebb nev. meg a hella tetszik meg, de a ferjem egyenlore agal ellene, de a szomszedasszonyom puhitgatja :) ugyhogy lehet en nyerek mert mar nincs annyira ellene, meg egy ket szo az erdekeben es a masodik lanyunk hella lesz :) jah, es van meg ideje ragodni rajta, mert meg ugyan terhes sem vagyok de nem szabad ezt elkapkodni :)
13/16 anonim válasza:
A Hanna tucatnév. Mostanában sok ismerősöm szült kislányt, mind Hanna lett. 4-5 évvel ezelőtt, mikor valaki azt mondta, hogy Hanna lesz a kislánya neve, ámultam, hogy jaj de szép, ja de különleges! Most meg csak arra gondolok, ha meghallom ezt a nevet, hogy úristen már megint Hanna, unalmas! A Hangákból már kevesebb van. Amúgy szép nevek, csak tényleg olyan sok van belőlük.
Nagyon sok szép lánynév van még, lehet válogatni, nem muszáj tucatnevet adni.
14/16 anonim válasza:
Nővérem lánya Hanna, nekem egyáltalán nem tetszik, Akkor már inkább Johanna. A Hanga valamivel jobb, de az sem tetszik. Túl egyformák, az ilyen nevek nekem alapból nem tetszenek.
16/16 anonim válasza:
Soha nem adnam a Hannát, olyan szinten tucat nev, sot vezeti a listat. Ha felnottkorara szeretned hogy minden masodik lany ismerose Hanna legyen , vagy suliba minden 2. osztalytarsa , nyugodtan. H betus nevet amugyse adnek , ahogy kimondod eleg haracsolos. Hanga..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!