Mivel tudnék érvelni a férjemnek?
Ha én belegondolok,hogy az én párom is ennyi idős,és ugyanezt tenné...
Mivel tudnál érvelni?Beszéltetek,leültetek ezt megbeszélni?Kérted tőle,hogy ne menjen?Haverokkal bérelnek házat?Szerintem ha egy férj/társ egy gyerek mellett nem tölti otthon az éjszakát,ott már nagy baj van.A családos embernek otthon a helye...
Nagyon sajnállak,őszintén.
szia,az én férjem minden pénteken este 6tól hajnal 1-2ig gitározik egy amatőr együttessel.Igaz csak garázsolnak...
de én leszögeztem,hogy oké péntek,de akkor a másik 2nap a családé.És felfogta.imádja a fiát,amint teheti vele van.Nekem is segít(néha)főzni,vásárolni.
Próbálj meg vele egy nagyot beszélgetni.Ne vádaskodj,légy nyugodt.Próbálj azzal érvelni,hogy neked igazán szükséged volna rá.Hogy neked is jár egy pár óra pihenő a 7végén...játszd el,hogy egy gyenge nő vagy,akinek szüksége van a pasira.
Ha ez nem használ(pár nap múlva látni fogod),akkor keményíts be.Ne főzz neki,ne moss rá,ne pakold el a dolgait.Ha megkérdi miért,mondd azt hogy te így pihensz.Nem vagy egy rabszolga....esetleg kipuhatolnád,hogy a többi feleség hogy bírja ezt,mi a szitu náluk
Remélem sikerül megoldanotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!