Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel tudnék érvelni a férjemnek?

Mivel tudnék érvelni a férjemnek?

Figyelt kérdés
4 hónapos babám van, és a férjem azóta minden hétvégén bulizni jár. Ilyenkor elmarad egy vagy két éjszakára is, haverokkal bérelnek házat. Hiába mondom neki, hogy ne menjen el figyelembe se vesz. A babánk a 4 hó alatt még egyetlen éjszakát sem aludt át, a mai napig 2-szer 3-szor van fenn, a férjem még egy éjszakát sem csinált vele végig. Úgy érzem kezdek a türelmem végére érni és nagyon kimerült is vagyok. Mivel tudnám meggyőzni a férjemet, hogy ne járjon el a haverokkal. Ő amúgy 33 éves, 17 éves kora óta már kiélhette magát.
2009. júl. 23. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez közel sem normális. Néhány havonta 1szer beleférne. Max. Iszik, drogozik, de most komolyan? Nem lehet, hogy van vlkije? Ha rám hallgatsz kirakod néhány hétre a cuccait, had könyörögjön, ha leesik neki nem nézhet tovább hülyének. Ha meg nem jön vissza, jobb is.
2009. júl. 23. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, én már ezt elolvasva is leüvölteném a fejét, hogy hogy képzeli. Úgy értettem, már szóba hoztad, beszéltetek róla, igy nekem véges a türelmem, és én bizony a végén nagyon határozottan leteremteném. Ha ez sem segit, valószinűleg kiábrándulnék belőle, közölném, hogy ok, akkor én sem foglalkozom vele, nem mosnám a ruháit, nem takaritanék a szobájában (külön szobába, ágyra költöznék), hogy érezze, mennyire megsértett. De azt is bevallom, hogy nem értem, előtte milyen volt? Bár kár azon keseregni, hogy ezt előre is tudhattad volna, de akkor kedves és figyelmes volt? Segitett a házimunkában? Mert ha nem, akkor végképp esélyed sincs, hogy felfogja, mi a bajod. Marad a sokkterápia (akár egy utololsó próba után, hogy üljünk le, beszéljük meg. Ha az sem jön be, annyira kiábrándulnék belőle, hogy otthagynám.
2009. júl. 23. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem akarlak elkeseríteni, de ha magától neki nem esik le hogy mostmár családja van, és mellette a helye, akkor nincs mit tenni. Leülhetsz vele beszélni, de szerintem falra hányt borsó, ha meg tiltod annál rosszabb. Én kiadnám az útját az biztos, abból talán ért.
2009. júl. 23. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a terhességem 9 hónapja alatt sem kaptam tőle sok segítséget még utolsó nap is én voltam bevásárolni... Amúgy a gyerkőcöt szereti, már ami látszik abból amennyi időt vele tölt (hétköznap esténként kb. 2 órát). Tuti, hogy a haverokkal jár el, mert a haverok feleségei is csak panaszkodnak emiatt.
2009. júl. 23. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Én már otthagytam volna,ez egy -bocsánat- BUNKÓ. Ha a haverjai ennyire fontosak,akkor miért vállalt gyereket???? Küldd el mí bele nem fásulsz ebbe az egészbe.
2009. júl. 23. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha én belegondolok,hogy az én párom is ennyi idős,és ugyanezt tenné...

Mivel tudnál érvelni?Beszéltetek,leültetek ezt megbeszélni?Kérted tőle,hogy ne menjen?Haverokkal bérelnek házat?Szerintem ha egy férj/társ egy gyerek mellett nem tölti otthon az éjszakát,ott már nagy baj van.A családos embernek otthon a helye...

Nagyon sajnállak,őszintén.

2009. júl. 23. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogjatok össze a haverok feleségeivel, és közöljétek, hogy ezt így tovább nem csinálhatják! Havonta, 2 havonta megértem, hogy úgy érzi egy férfi, hogy jól jönne egy kis szórakozás, de az a véleményem, hogy ez nekünk, nőknek, anyáknak, feleségeknek is kijárna, csakhogy a kivitelezés nagyon nehéz! Ők meg mennek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
2009. júl. 23. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

szia,az én férjem minden pénteken este 6tól hajnal 1-2ig gitározik egy amatőr együttessel.Igaz csak garázsolnak...

de én leszögeztem,hogy oké péntek,de akkor a másik 2nap a családé.És felfogta.imádja a fiát,amint teheti vele van.Nekem is segít(néha)főzni,vásárolni.

Próbálj meg vele egy nagyot beszélgetni.Ne vádaskodj,légy nyugodt.Próbálj azzal érvelni,hogy neked igazán szükséged volna rá.Hogy neked is jár egy pár óra pihenő a 7végén...játszd el,hogy egy gyenge nő vagy,akinek szüksége van a pasira.

Ha ez nem használ(pár nap múlva látni fogod),akkor keményíts be.Ne főzz neki,ne moss rá,ne pakold el a dolgait.Ha megkérdi miért,mondd azt hogy te így pihensz.Nem vagy egy rabszolga....esetleg kipuhatolnád,hogy a többi feleség hogy bírja ezt,mi a szitu náluk

Remélem sikerül megoldanotok.

2009. júl. 23. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Te! Én úgy ki raknám a szűrét mint annak a rendje!!! Mondjuk félek én is így járok, 31 éves, és 31 hetes vagyok. Bár én tuti nőre gyanakodnék!!! De nem tűrnék neki, pakolj csak össze neki de az összes cuccát ha legközelebb menne...
2009. júl. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!