Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megint megjön? Múlthéten...

Megint megjön? Múlthéten elmentem dokihoz, mert 3 napig alhasi görcseim voltak. /akkor lett volna mensim, de 7 napból csak 2 volt a többin görcsöltem/

Figyelt kérdés

Ő vakbél gyanúval kórházba küldött, ahonnét vizsgálat után hazajöhettem, mert sehol nem érzékeny nyomásra,teljesen áttapintható a hasam, labor volt az is negatív, minden eredmény normális.Most megint görcsölök,mint mensi előtt, a derekam majd leszakad,néha hányingerem is van.Megint megjön?Még szoptatok,össze-vissza,lehet ez kever?/a sebész szerint igen/Védekezni nem igen szoktunk,mert tesót szeretnénk.Vagy ciszta lehet?Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

Bocs,hogy hosszú lett.És köszi előre is ha ír valaki:)

2009. júl. 22. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszteltél már, nem lehet, hogy méhen kívüli terhesség? Menjél el szerintem egy másik nőgyógyászhoz, mert ez így nagyon nem jó!!

Aztán, ha tudsz írd meg, hogy mit mondott a doki! Reméljük nem komoly a dolog, lehet, hogy felfáztál.

Üdv egy 14 hónapos anyuka.

2009. júl. 23. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

A laborral együtt csináltak terhességi tesztet is de negatív.Már teljesen kész vagyok,hogy mi lehet ez.:(

Köszi,hogy írtál.

2009. júl. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!