Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 3 héttel menstruáció?

Szülés után 3 héttel menstruáció?

Figyelt kérdés
lehetséges lenne? hétfőn szültem 3 hete, de már pénteken elmúlt mindennemű vérzésem, az utolsó pár napban már csak rózsaszínes valami volt, de így, hogy elmúlt tljesen nem bírtuk ki párommal és vasárnap együtt voltunk, tegnap óta viszont nagyon enyhén, kb. 3-4 óra kell, hogy legyen egy kb. 2 centis vérfolt a betétemen, vérzek, rendes piros vér. Nincs szaga és nem fáj semmim, lázam sincs... lehet, hogy valami baj lett, hogy együtt voltunk, vagy ez már lehet menstruáció? Azért nem gondolok csak fertőzésre, mert ugyan néha beleszúrkál vmi a hüvelyembe, viszont se szagos folyás, de bő vérzés, se láz/hőemelkedés, se fájdalom, semmi olyan tünetem nincs ami fertőzésre utalhat, csak nem értem miért jött vissza erősebben ez a vérzés.
2012. aug. 15. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Az első 6 hétben előfordulhat ilyen, nekem is volt, és nem mensi volt. Voltam akkor vele dokinál is, de azt mondta, hogy ez az első hetekben még előfordulhat. Én nem voltam együtt a férjemmel, kivártuk a 6 hetet, mégis véreztem újra.

Ha te a pároddal együtt is voltál, lehet az is okozott egy kis irritációt.

Ha úgy érzed baj van, menj el dokihoz, ott kiderül minden.

2012. aug. 15. 10:58
 2/2 gabszem ***** válasza:
Nekem 6 héttel szülés után jött meg először.
2012. aug. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!