Mi volt az első, amit otthon csináltatok a Picivel, miután beléptetek az meleg, szerető otthon ajtaján a kórház után, immár eggyel többen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 17:17
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megírtátok!
Nagyon jó volt olvasni. Utolsó előtti válaszolónak: Nagyon sajnálom, hogy Nálatok így alakult.
2012. aug. 12. 19:21
12/17 anonim válasza:
Kicsomagoltuk ( téli baba) és ott volt anyukám, apukám meg mi a szülők, mindenki fogott egy végtagot :D És megállapítottuk, hogy soha nem volt és soha nem lesz jobb döntésünk annál, hogy őt megtartottuk (:
13/17 anonim válasza:
olyan megható!!;( :) hamarosan meg tudom én is:)
30hkm
14/17 A kérdező kommentje:
13. válaszoló: Boldog babavárást, és remélem, hogy jól vagytok!
Könnyű szülést!
2012. aug. 12. 20:46
15/17 anonim válasza:
Pici a nmózesben aludt, én zuhany majd wc. Ezután almaszószt ettemnagyi módra) sült csirkével. Szopizott egyet a kicsi és alvás:) Saját kényelmes ágyban...
16/17 anonim válasza:
Elaludt a kisfiam, mire hazaértünk a kórházból, úgyhogy a hordozót letettem a kanapéra, én meg 15 nap kórházi koszt után ettem egy hatalmas tányér anyukám főzte tyúkhúslevest.
Kb. ekkorra ébredt fel, mindannyian leheveredtünk a franciaágyra és igaz óvatosan, de mindenki próbált egy kis végtag közelébe férkőzni némi cirógatás és puszilgatás végett. :-)
17/17 anonim válasza:
Nekünk még nem érkezett meg a babánk,de jó volt ezeket olvasni :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!