Melyiket válasszam? Nem tudok dönteni.
Pierre Cardin PS646TS babakocsit vagy BabyDesign Walker?
Nem tudok dönteni. Pierre Cardin az nagyon tetszik főleg, hogy hordozója is van. Viszont sok negatívot hallok a márkával kapcsolatban. BabyDesing-hez külön megkell venni a hordózót és úgy drágábban is jön ki. De egy masszív kocsit szeretnék, hogy ne kelljen minden évben újat venni. Esetleg más fajta? Előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
Szerintem ezt válaszd ha teheted! Verhetetlen konstrukció. Mi egy régebbi változatát használjuk, egyszerűen imádom!
Nagyon praktikus, és masszív. A miénk a negyedik babát szolgálja.
Nekünk volt már 5 féle babakocsink:
- Pierre Cardin (használtan kaptuk, sok baja volt, ezért vettünk újat)
- Hauck sportkocsi (egy rakás sz.r, 3 hónapig jártam a nyakukra mire visszaadták az árát)
- Peg Perego Uno (nagyon nagy és nem lehet vele közlekedni)
- aztán vettem egy új Pierre Cardint (ugyanolyat amilyet Te is akarsz, csak én a hordozó nélkülit választottam)
- most egy Mamas&Papas kocsit használunk, mert babát várok és ezt könnyebb a buszra feltenni mint a P.C.-t
Egyébként nekem legjobban a Pierre Cardin jött be, szerintem egyáltalán nem rossz kocsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!