Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Nem tudok...

Melyiket válasszam? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

Pierre Cardin PS646TS babakocsit vagy BabyDesign Walker?

Nem tudok dönteni. Pierre Cardin az nagyon tetszik főleg, hogy hordozója is van. Viszont sok negatívot hallok a márkával kapcsolatban. BabyDesing-hez külön megkell venni a hordózót és úgy drágábban is jön ki. De egy masszív kocsit szeretnék, hogy ne kelljen minden évben újat venni. Esetleg más fajta? Előre is köszönöm a segítséget.

2009. júl. 21. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Peg Péregot és a Gracot ajánlom. Szerintem is hagyd ki a P.C.-t!
2009. júl. 21. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Szerintem ezt válaszd ha teheted! Verhetetlen konstrukció. Mi egy régebbi változatát használjuk, egyszerűen imádom!

Nagyon praktikus, és masszív. A miénk a negyedik babát szolgálja.

2009. júl. 21. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk volt már 5 féle babakocsink:

- Pierre Cardin (használtan kaptuk, sok baja volt, ezért vettünk újat)

- Hauck sportkocsi (egy rakás sz.r, 3 hónapig jártam a nyakukra mire visszaadták az árát)

- Peg Perego Uno (nagyon nagy és nem lehet vele közlekedni)

- aztán vettem egy új Pierre Cardint (ugyanolyat amilyet Te is akarsz, csak én a hordozó nélkülit választottam)

- most egy Mamas&Papas kocsit használunk, mert babát várok és ezt könnyebb a buszra feltenni mint a P.C.-t

Egyébként nekem legjobban a Pierre Cardin jött be, szerintem egyáltalán nem rossz kocsik!

2009. júl. 21. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a második válaszólónak pedig a linket. Graco márkával sok pozítívat hallok és a húzós ára miatt lehetséges, hogy jobban is járok vele. P.C. kinézetre vonz annyira meg, hogy hordózó pluszba jó áron. Nagyon megkell gondolnom, mi mellett döntsek. Köszönöm azért a segítségeket persze továbbra is várom a jó ötleteket:)
2009. júl. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!