Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszobába éjjeli fényt...

Gyerekszobába éjjeli fényt hol tudok venni?

Figyelt kérdés
olyan kellene amit egész éjjel bekapcsolva hagyhatok és nem erős a fénye. láttam egy teknősöset tetszik is de automatikusan kikapcsol 45 perc után. Nekem egész éjjelre kellene hogy égjen. Nektek van valami fény a gyerekszobába? Akváriumos lámpa?
2012. aug. 11. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Média Markt, világítástechnikai szaküzletek.
2012. aug. 11. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi játékboltban (Régió) vettünk olyat,ami folyamatosan világít,és konnektorról üzemel.Én nagyon szeretem,pont elég fényt biztosít,nem túl erős.Mesefigurás;talán 600-700 ft körül volt az ára.Neten is utána tudsz nézni.

Amit mostanában kezdtünk el használni,az a sólámpa.Ennek ugyan nagyobba fénye,de nagyon kellemes hangulatot ad a gyerekszobának.

2012. aug. 11. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
sólámpázunk mi is, ég egész éjjel és nagyon kellemes meleg fénye van, ráadásul egészséges is (illóolajozni lehet vagy vizes kendőzni náthás időben stb)
2012. aug. 11. 15:25
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. aug. 11. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van sólámpa, meg láva lámpa is! De egy lakásvilágítási boltban mindent megkapsz!
2012. aug. 11. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy van állólámpánk, aminek szabályozható a fényerőssége! :)
2012. aug. 11. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, csak elemesbe.

[link]

Az elemes azért jó, mert az ágyba is be tudod tenni, és ott van mellette ha felébred. Akkora mint a fél tenyerem, nem erős a fénye, és az elem kb 1 hónapig jó benne, úgy hogy minden éjjel be van kapcsolva. Többféle mintába van, nekünk hercegnős van. A Tescoba vettük, de nem került 1000 ft-ba sem.

2012. aug. 11. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!