Lehet a gyest és a családi pótlékot külön számlára utaltatni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 19:50
2/5 anonim válasza:
tudtommal nem mert mind a kettő az államkincstártól jön és egybe utalják
3/5 anonim válasza:
első vagyok nekem az e gyes anyum számlájára jön a családi meg az enyémre, pedig már kértem, hogy mind a kettőt egyre utalják mégis külön számlára érkezik
4/5 anonim válasza:
persze, hogy lehet, két külön kérvényt nyújtasz be a gyesre is meg a csp-re is. mindkettőre más számlaszámot írsz be. ennyi.
5/5 anonim válasza:
3 hete voltam bent a gyest elintézni és nem kérdezték hanem mondták h akkor látja számlára megy ez is az jó mert akkor egybe utalják majd
és így is volt
nem is kértek számlaszámot mert benne volt a gépben és mondta h folyamatosan ellenőrzik és akinek két számla száma van annak csak az egyikre küldik majd az összes ellátást
próbálnak ezen is spórolni gondolom én....
mondjuk én gyed után igényeltem meg a gyest lehet azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!