Ha elkezdem inni a citromos vizet ami fogyaszt, attol a
babam is fogyhat? ( szopizik)
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 23:45
1/8 anonim válasza:
A citromos víz magában nem fogyaszt. Ahhoz diéta és mozgás szükséges.
2012. aug. 7. 23:49
2/8 A kérdező kommentje:
ertem!
de szoptatok igy meg felejtsem el a dietat ? nagyon nagyon szeretnenk fogyni!
2012. aug. 7. 23:52
3/8 anonim válasza:
A citromos víz nem fogyaszt, mitől fogyasztana? Drasztikus diétát nem nagyon szoktak ajánlani szoptatós anyukáknak, de ez sok mindentől függ. Milyen diétát akarsz csinálni? Mennyi idős a babád? Ha mondjuk már elmúlt 1 éves, akkor a szoptatásnak már nem igazán van egészségügyi indoka, akkor nem baj, ha kevesebb/hígabb lesz a tejed.
2012. aug. 8. 00:34
4/8 anonim válasza:
fogyókúrát azért nem ajánlják mert a méreganyagok a zsírból a tejbe kerülnek, így a baba azt kapja :(
nagyon nem jó, akkor már inkább tápszer, mint egy drasztikusan fogyózó anyuka teje!
a citromos víz önmagában nem fogyaszt, remélem ezt te se gondoltad komolyan :)
mondjuk havi 1-2 kiló nem sok, ha szép lassan alakítasz az étrendeden és okosan sportolsz akkor fogsz fogyni, persze közben citromos vizet is ihatsz vagy amit csak akarsz, nem befolyásolja!
2012. aug. 8. 00:42
5/8 A kérdező kommentje:
4 es fel honapos a kislanyom ugy hogy meg eleg kicsi,es meg neki igazan szuksege van az anyatejre,de viszont a baj az hogy a cumit,se a cumisuveget nem fogadja el ugyhogy azzal barmit csinalhatok vegtelenul ordit sir, nem kell neki csak a cici! szomjoltonak is azt hasznalja ehsegre is ugyhogy igy elegge gaz a fogyokura de viszont nagyon sokat hiztam o vele 32 kilot terhesegem elott se voltam sovany akkor is volt rajtam kb 15 kilo felesleg de most ezzel egyutt ahhh borzalom :(
2012. aug. 8. 04:03
6/8 A kérdező kommentje:
valamit csinalnom kell mert en igy nem maradok :(
2012. aug. 8. 04:04
7/8 anonim válasza:
Mozogjál egy picit és mondjuk este ne egyél szénhidrátot, vagy keveset!
A citromos víz semmit sem ér!
2012. aug. 8. 04:41
8/8 anonim válasza:
Én azt tanácsolom neked, hogy ne egyél hízlaló ételeket, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, vagy ha kibírod edd a felét annak, amit eddig ettél.
Már attól is fogyni fogsz, hiszen fele annyi kalóriát viszel be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!