Teszveszelő anyukákhoz lenne kérdésem?
Pont annyit kell adni forintra amennyiért megnyerted a ruhákat, persze a kerekítési szabályokat betartva, de felfelé mindig.
Majd belejössz, ha Te adsz el valamit 10 Ft-ért, senki nem fog 200 Ft-ot adni:(
Ezek a farkastörvények !!!
Igen, pár forintért lehet kapni gyönyörű ruhákat.
Normál boltban ha valami akciósan 180Ft,akkor odaadod a 250-et érte,mert szegény bolt milyen olcsón adja?
ugye hogy nem.
Annyit adj,amennyiért vetted,kerekitve persze.(ill ha vmit pl 295 ft-ért veszel,az 5 ft-ot otthagyhatod)
Ismét írok!
Én régi (kb 4 éves) teszveszes vagyok, már kevésbé vásárolok, inkább eladom a lányom ruháit.
Vannak hosszabb szünetek az eladásban, de épp most sok mindent hirdettem meg, nagyjából a felét fix árra, a másikat pedig 1 Ft-ra.
Már megtanultam, hogy mit nem szabad 1 Ft-ért hirdetni, mert nagyon kicsi az esélye, hogy többet is kapnék érte, persze most is lesznek olyan dolgok amiket valószínű nehezen tudok majd eladni, vagy valóban pár forintért kelnek majd el.
De összességében ki fogják egyenlíteni egymást, mert a márkás, hibátlan dolgok viszont nagyon jó áron mennek el.
Ezzel minden eladó előbb utóbb tisztában lesz, ne emészd magad amiatt, hogy jó áron jutottál ruhákhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!