Angelcare 401 légzésfigyelője van valakinek? Lenne két kérdésem.
Ha beriaszt, akkor a szülői egység csak közvetíti a riasztást (a csipogást), vagy saját maga is kiad hangot? Azért kérdezem, mert mostanában egyszer-kétszer olyan hangokat ad ki magától, tehát hozzá sem érünk, mintha hangosítanánk, vagy halkítanánk. Azt hittem, hogy valami hiba lehet, de az előbb ránéztem a kijelzőre, és nem mozgott az a kis mutató, amelyik a mozgást jelzi, szóval nem vett levegőt a babám. Ami azért fura, mert már 8 hónapos, és csak mostanában vettem észre ilyet, kisebb korában nem volt. Hát megijedtünk nagyon, mit ne mondjak..
a másik kérdésem az lenne, hogy be lehet-e állítani úgy, mintha bébiőr lenne: tehát az érzékelőlapok nélkül is működik-e nektek, mint egy adó-vevő? Mert ha vendégségbe megyünk, tök jó lenne, ha tudnánk vinni, de a lapokkal együtt kicsit macerás, így inkább hagyjuk. De lehet hogy még csak nekünk nem sikerült rájönni, hogy hogy is kell beállítani..
1.kérdésedre a válasz:
a gyereknél lévő egység is riaszt,elég hangosan,tehát ha a másik szobában vagyok,és a nálam lévő egység nincs bekapcsolva,akkor is hallani.ha nem mozgott a mutató,akkor valószínű tényleg nem vett levegőt a baba.Nekem olyankor szokta ezt csinálni,ha pl hason kitámasztva erőlködik.Az meg hogy hangosodik,halkul lehet attól,hogy ezeknek nagy a hatótávolságuk,és valami esetleg bele zavar.pl én számtalanszor hallom benne a kutyánkat ugatni.állítani kell másik sávra.
a 2.kérdés az engem is érdekelne,mert egyszer akartuk így kipróbálni,de nem nagy sikerrel.majd ma kipróbálom,és megírom.jó volna ha működne úgy is,mert a babám nem sok időt tölt az ágyban,és mint bébiőr jól jönne.
Szia, köszi a választ, azt tudom, hogy a gyerek-egység riaszt, de a szülőnél lévő is? Na majd kipróbálom én is..
Ezt a bébiőr funkciót meg lehet, hogy a szülői egységen kell állítani, néztem a használati útmutatóját, de nem jöttem rá. Azért az elég gáz sztem, hogy egy több tízezres készüléket nem lehet sima babaőrként használni. :( Ha esetleg rájössz a megoldásra, írj mindenképp légyszi! Nagyon köszi :)
szia,a szülő egység is riaszt olyankor.tegnap kipróbáltam,hogy kihúztam az érzékelők zsinórját a gyereknél lévő érzékelőből,és bekapcsoltam a szülő egységet.simán vette a hangokat,de 20másodpercen belül(vagy ahogy szokott riasztani)beriasztott,mintha nem lenne ott a baba.
de majd átolvasom rendesen a használati utasítást.
és igen,én is 40ezerért vettem,és elég fura hogy csak egy módban használható.
Kedves ANyukák,
Az összes Angelcare babaőrzővel kombinált készüléket lehet "csak" babaőrzőként használni.Ha a használati utasításban leírtak alapján nem sikerül,nagyon szívesen segítek,ha felhívnak a termék dobozán található info számon.20 255 77 50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!