Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki NEM szerete...

Van itt olyan, aki NEM szeretett volna különleges nevet adni a gyerekének?

Figyelt kérdés
Mi a gyerekeid neve? Hangsúlyozottan nem különleges. :)
2012. aug. 2. 13:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem úgy választottam nevet, hogy hú, de különleges nevet akarok, hanem ami tetszett. Nem különleges, sőt azt hiszem, elég gyakori. Kira a kislányunk neve. De relatív, hogy mi számít különlegesnek. Én Hajnalka vagyok és annyira nem volt gyakori - bár ez most sem az -, de különleges sem.
2012. aug. 2. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek mi a különleges. A fiam Ádám.
2012. aug. 2. 14:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Első fiam Marcell, második Szabolcs, harmadik pedig Levente lesz. Szerintem egyik sem különleges név. 39hkm.
2012. aug. 2. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Balázsunk van - lehet, sok ilyen nemű kicsi gyerkőc van mostanság, de nekünk Ő A BALÁZS. :)
2012. aug. 2. 14:40
 15/23 anonim ***** válasza:

A nagyobb fiam Milán, a kisebb Balázs. Mindkettő igen gyakori lett mostanában. De nem érdekel mert ebben tudtunk apával megegyezni ez volt ami mindkettőnknek tetszett. Érdekes amúgy hogy míg csak tervezgettük őket extrábbnál extrább nevekkel játszottunk el hogy majd az lesz a nevük de ahogy közeledett a szülés egyre hajlottunk a szokványos nevek felé.

Lányunk lesz most harmadjára, Anna név nagyon nagyon tetszik de sajnos nem megy a vezetéknévhez, így a Nóra vagy a Réka név van most terítéken. Mindkettő szokványos név.

2012. aug. 2. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én és a férjem is tudtuk már gyerekkorunkban, hogy Anna lesz a lányunk neve. Így kapta az Anna Erzsébet nevet.
2012. aug. 2. 14:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan még nincs gyerek még útban sem, de már tudjuk a nevüket.:) Szerencsére ebben egyformán gondolkodunk a párommal, szóval egyikünk sem szereti a ma divatos, "különleges" neveket. Viszont akkor nagyot néztünk mikor először szóba jött a téma és mindketten azonnal ugyanazt a fiú nevet vágtuk rá: Péter.:) Szóval a fiú néven egyértelmű egyetértés van. A lány neveken vitatkoztunk egy kicsit, de végül ott lyukadtunk ki, hogy 2 keresztneve lesz: Anna (a dédim után) és Lili (mert nagyon tetszik, már most Liliomszálnak hívom.:)). Azt nem olyan régen tudtam meg, hogy mind a kettő lány név milyen felkapott lett mostanában, de ez nem változtat semmin, mert nekem akkor is ezek a nevek tetszenek.:)
2012. aug. 2. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Peternek hivjak a kisfiunkat.
2012. aug. 2. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is nézőpont kérdése,hogy mi a különleges.A nagyobbik fiunkat Áronnak hívják,a kisebbiket Milánnak.Pár hét múlva érkezik egy kislány,ő Tamara lesz.
2012. aug. 2. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Kisfiam Barnabás, a kislányom Adrienn. Nekem gyerekkorom óta volt egy nagyon különleges lánynevem, a férjemnek is tetszett, de végül nem akartam kiszúrni a kislányommal. Így lett Zofiel helyett Adrienn.
2012. aug. 2. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!