Nem érzitek magatokat néha nagyon szerencsétlennek?
Ahogy nézem néha az iwiwen az ismerőseimet és látom hogy milyen szép helyeken voltak annyira rossz érzés néha. Aztán van amelyiknek nincs gyereke, de van amelyiknek még gyerek mellett is futotta olyan utazásra.
Nekem meg még azt is meg kell gondolnom, hogy a szomszéd városba be tudok e menni esetleg egy kis sétára. Az egy luxus az életünkben az internet. Ha nem lenne én már belehülyültem volna a dolgokba.
Amúgy nekem is van egy kislányom, tehát ilyen téren teljesen jó.
Csak mikor belegondolok, hogy jó még hogy én nem megyek el sehova, de őt majd vajon el tudom küldeni szép helyekre, meg tudom majd azt neki adni.
A kapcsolatom is romokban hever. Én már nagyon rosszul érzem magam.
Máshol azt látom, hogy jól érzik magukat együtt, utazgatnak, vagy ha épp nem is utaznak, de imádják a gyereküket, jól élnek, nem kell gondolkodniuk, hogy mit hozzanak ki ilyen kevés pénzből, a párjukkal jó az összhang.
Szóval értitek miről beszélek.
Néha úgy érzem, hogyha nem lett volna gyerekem, hanem csak később nekem is több lehetőségem lett volna utazni stb. De akkor meg nem lenne a gyerekem, mert még ha később is lett volna, akkor nem ő lenne.
Más is érez ilyet mint én? Hogyan lehet ezen a dolgon segíteni? Én is szoktam a napi apró dolgok pozitívumát nézni, de néha nem megy. Néha annyira ledobnék mindent és mennék egy nagyot. De hát anyagilag sem fér bele.
Nagyon nehéz.
Úgy érzem az egész életem egy nagy rakás szerencsétlenség, kivéve a gyermekemet, mert ad még erőt! Vajon lesz jobb?
A párom is engem okol mindenért. Ha elviszem a gyereket orvoshoz adott esetben, adott okkal az a baja, ha nem viszem akkor az. Már mindennel baja van. Mondjuk sok anyagi gondunk is van mostanában, aminek ki tudja mi lesz a vége, de a legnagyobb baj, hogy ellenem támad és azt hiszi csak az ő gondja, hogy csak ő nem találja a megoldást, hogy csak ő szenved és őrlődik. Szoktam neki mondani hogy én is ezt érzem stb, de mikor rájön nem érdekli, nagyon önző tud lenni még ilyen téren is.
Ha nem lenne a gyerekem nem sok értelme lenne az életemnek. Most nagyon magam alatt vagyok. Nem érzem magam fontosnak, kellőnek. Még néha a gyerekemet is mellőzöm, meg hát most fut az apja után és néha jobb is kicsit magam. De amúgy imádom a kicsit, csak néha nehéz vele is. De ő még kinövi. :) Remélem.
:(
Én átgondoltam kivel alapítok családot és mikor, szóval nincsenek ilyen gondjaim.pénzünk nekünk sincs, de boldogok vagyunk együtt.
Próbáld a jó dolgokat nézni.Szerintem kicsit befordultál.Csinálj sok olyan dolgot, amihez nem kell pénz, de boldoggá tesznek téged.
Köszönöm, de ezeket már mind kipróbáltam. Nincs megoldás.
Csak ha itthagyom a párom a fenébe. Egyszerűen már allergiás vagyok rá és ő is rám. Megbeszélni nem lehet vele semmit, már nagyon sokszor próbáltam, nem normális, sajnos mást nem tudok mondani. Persze bennem is van hiba biztos.
A játékokat is így szoktam, meg nem is ez a baj. Ezt már úgy elfogadtam. Amúgy kertes házban lakunk így nem gond a kintlét. Bár ilyen melegben gáz. De amúgy van néha hogy nincs kedvem kimozdulni a lakásból sem. Volt már olyan hét, pláne ilyen melegben, hogy a kicsivel elmentünk boltba és aztán ki sem mentünk egész nap. De aztán megint sikerült kilábalni ebből.
Meg az is nagyon aggaszt, hogy elkezdte a bölcsit és állandóan beteg, nem látok már megoldást. Talán lenne most egy munka, de félek, szinte rettegek, hogy a gyerek miatt vége lesz annak is. Aztán meg én leszek a b.. k.. mert nem akarok dolgozni. Mert már ezt is megkaptam, hogy mert én nem is akartam dolgozni, sőt már olyat is hogy direkt betegítem meg a gyereket. Meg még nagyon sok mindent lehetne mondani. Mondom hogy nem normális.
Egy ismerősöm amiket meséltem neki mindig, mondta hogy nem normális, de aztán volt itt nálunk egy hétig és egyenesen azt mondta hogy idáig gondolta hogy nem normális amiket leírtam azok alapján, de így már látja is a saját szemével.
Nehéz ez az egész!
Már nem bírom.
Nagyon sok dolog van itt!
Azért köszönöm, jól esnek bíztató szavak.
Jobb lenne ha nem is lenne itthon soha.
ha jól értem, neked leginkább a tönkrement kapcsolatod miatt vannak gondjaid. nem is annyira az zavar, hogy mások milyen szép helyekn voltak, te meg nem.
van lehetőséged kilépni a kapcs.ból? házasok vagytok?
Nincs lehetőségem kilépni. Nincs hova. Nem vagyunk házasok.
De amúgy a kapcsolatom is nagyon gáz, de nem csak ez miatt vagyok elkeseredve. Hanem hogy egyszerűen nem jutok semmire az életben. Nem sikerül semmi, nem jó semmi. Csak vagyok egyhelyben és szépen megöregszem. Pedig még olyan is eljut jó helyre, akiről soha nem is gondoltam volna. Még a kis emberek kis faluból is.
Hát mindegy, majd lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!