Lilla, Lili vagy Lejla?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 12:03
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire segítség:), de az én lányom Lilla.:) Imádom és a nevét is.:) Mi magyar nevet szerettünk volna adni. Elég gyakori volt akkoriban a Lili, bár már megkaptuk,. hogy a Lilla is tömegnév...:) Engem azonban ez nem érdekel, még jóval teherbeesésem előtt megvolt már, hogy ha lányunk lesz, akkor Lilla lesz a neve.:)
2/7 anonim válasza:
Legjobban a Lilla tetszik (nem tömegnév szerintem, nem ismerek egy Lillát sem, pedig sok gyereket látok :)) A Lili is nagyon tetszik, de abból sok van (bár engem a névválasztásnál ez nem érdekelt anno, a lányom Jázmin elég gyakori név, de akkor is tetszik és nagyon illik rá :D)
A Lejla viszont nekem nem tetszik, valamiért mindig a Star Wars-os Leila hercegnő ugrik be a kakaóscsigafonatos hajával :)
3/7 anonim válasza:
Nekem Lilla nem, de Lili és Leila ismerősöm van. A Leila-ról nekem is a Star Wars ugrott be, de egyébként az Leia hercegnő. (:
4/7 anonim válasza:
Lilla. Nekem a Lili valamiért nagyon nem tetszik, a Lejla sem igazán.
5/7 anonim válasza:
A Lilla nagyon szép. A Lili is, csak sajnos tényleg gyakori. A Lejla "Leila"-ként tetszik, úgy nagyon bejön.
6/7 anonim válasza:
A Lejla nem tetszik,a Lilla nagyon szép!
7/7 anonim válasza:
Sorrend: Lejla (én ezt választanám, nekem is nagyon tetszik ez a név!)
Lili (Húgom neve)
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!