Ha a párommal szétmegyünk, nem veheti el tőlem a 2 éves kisfiam?
Sziasztok!2 éves kisfiúnk van a párommal,de nem vagyunk túl jól ÉS NEM VAGYUNK HÁZASOK.Vagyis nekem van elegem és a fiamnak sem tesz jót a jelenléte.Tetőzi ezt,hogy anyósnál lakunk,aki szintén problémás nő.Én elhatároztam,hogy hazaköltözök a fiammal együtt anyukámékhoz.Csak félek nekiindulni...nem vagyok jártas ilyenekben.Ha elveszik tőlem a fiam,abba belepusztulok.
Köszi a válaszokat!
Kérdező, a gyermekelhelyezési per teljesen független attól, hogy házasok vagytok-e avagy nem. Az apa jogai és kötelezettségei a gyerek felé abból erednek, hogy ő az apja, és nem abból, hogy köztetek miféle kapcsolat van vagy nincs.
Úgyhogy ja, kiírtad nagy betűkkel, hogy nem vagytok házasok, csak éppen az általad feltett kérdésekben tök mindegy, hogy házasok vagytok-e, avagy nem. Attól az a gyerek még nem a TE gyereked, hanem a TI gyereketek - ha érted a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!