A kinai fogantatási naptár kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 15:45
1/7 anonim válasza:
nekem a fiamnal igen
a lanyomnal nem :)
szoval 50-50%
2/7 anonim válasza:
3-ból 1 trafált bele,de szerintem a 4-ből 2 lesz az,amit ír. Nem hiszek neki. Bár egynek sem hiszek,de szerintem ingázni,meg káposzta tesztelni,a zsepit hogy hol fogva vesszük fel a földről... izgalmasabb,mint a naptárak,és ugyan annyi az esélyük,mint a kínai f.naptárnak.
Üdv: 3 lányos,12hkm
3/7 anonim válasza:
mind3-nál bevált,de úgy h a fogamzás hónapjának én a menstruációét írtam vagyis ha szept 30-án jött meg akkor a szeptembert írtam be,nem az októbert
4/7 anonim válasza:
Elsőre kislányt jósolt, kisfiam született. Másodikra kisfiút jósolt, és kislányom lett. :))))
5/7 anonim válasza:
elso babamnal bevalt, remelem masodiknal is! (most azt mondja fiu lesz.)
6/7 anonim válasza:
Elsővel fiút jósolt, lány lett, másodikkal lányt jósolt, fiú lett. :)) Szóval semennyire
7/7 anonim válasza:
Nekem nem jött be,lányt jósolt és fiam lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!