Jövőre töltöm a 16-ot babyszitterkedést vállalnék jövőre. Szerintetek hülyeség?
Figyelt kérdés
Tehát nem most,hanem jövőre lenne ez. 2 kistestvérrel vagyok jártas a gyereknevelésben. A nyelvi elvárásokat is tudnám teljesíteni angol,német,orosz és főzés takarítás is természetesen alap nálam . Szeretem a gyerekeket belevonni a jó programokba . Van esély rá ,hogy elfogadnak ?!2012. júl. 30. 23:55
1/7 anonim válasza:
Én nemtom, de a Google barátom tuti hallott róla! Kérdezd meg őt!
2/7 anonim válasza:
16 évesen esélytelen, hogy külföldön kapsz ilyen munkát. Nem is bíznám egy 16 éves külföldire a gyerekem, ha van testvére, ha nincs. Amúgy meg nem a gyerekNEVELÉSben vagy jártas, hanem a gyerekŐRZÉSben.
3/7 anonim válasza:
Maximum az ismerősi körödben akadhat, aki felvesz. Komolyabban, egy vadidegen szinte biztos, hogy nem Téged keres egy ilyen munkára. Egy vadidegen 16 évesre a kiskutyámat sem bíznám egy délutánra sem. Hangsúlyozom: vadidegenre. Mert az ismerőseid biztos ismernek, és tudják, hogy megbízható vagy. A gyerekeseket kérdezd meg, nem lenne-e szükségük alkalmanként, vagy hosszabb távra bébiszitterre, mert te szívesen vállalnád főzéssel, takarítással, bármivel. Nekem anno bejött, igaz nem konkrét fizetést kaptam, hanem az anyukával egyezett az ízlésünk zene terén, és elvitt egy kultikus, ikonikus külföldi rockzenekar koncertjére:)De azért drukkolok neked, hogy sikerüljön.
4/7 A kérdező kommentje:
2.hozzászólónak üzenem : A gyerekNEVELÉSBEN vagyok jártas igen ...képzeld nem minden embernek csak 2 órát kell vigyázni a picikre ...a szüleink nagyon sokat dolgoznak reggel 5 kor indulnak és késő este érnek haza. Mióta megszülettek azóta mindig velük vagyok és ez alól nem kivétel a főzés ( tehát reggeli ,ebéd ,vacsora) ,tanítás,rendrakás sem . Óvodából bölcsiből is el kell hoznom őket :)És nem külföldre gondoltam,hanem sok szülő kéri ,hogy egy adott nyelven tanítsák a pici gyerekét .
2012. júl. 31. 09:43
5/7 anonim válasza:
És te mikor tanulnál? én babyszitterkedem, alig jut időm a tanulásra, pedig már nagy a gyerek.
6/7 A kérdező kommentje:
Suliidőben (nekem ) persze óvodában vannak ...és velem jönnek haza. Nyáron meg otthon vannak velem
2012. aug. 17. 23:59
7/7 anonim válasza:
Hát te tudod, szerintem nem lesz időd rájuk, leromlanak a jegyeid. Nekem nagyon leromlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!