Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már lassan 2 hónapja kanalazun...

Már lassan 2 hónapja kanalazunk, és még nem váltottunk ki egy étkezést sem?

Figyelt kérdés
Mindig kell utána szoptatnom is. Nem zavar, csak szeretnék ilyen téren tapasztalt anyukáktól véleményt hallani! Akinél elhúzódott, hogy alakult később?
2009. júl. 17. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

szia.mi 4hónaposan kezdtük a kanalazást,és én mindig megkínáltam cicivel.Kellett is neki.Én nem váltottam ki neki egyetlen egy étkezést se,hanem megvártam míg maga elutasít.7hónapos korára már 3x evett kanállal.(gyümölcs,főzelék,vacsi tejpép)majd adtam neki + folyadékot is,így kezdett leszokni a ciciről.Már az uzsonna se cici volt,váltottunk gyümölcsre,majd nemrég töltötte a 8.hónapját,így joghurt van helyette.És mostanra maga magát leszoktatta a ciciről,Már csak jó esetben reggel és este szopik.

Tegyem hozzá,nagyon jó evő.Szinte mindent megeszik.

2009. júl. 17. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi, már azt hittem, senki nem beszél velem:-((

Igen, én is így vagyok valahogy, 5és fél hónapos, nem volt 4, mikor elkezdtük. Ő is szeret mindent, a krumplit annyira nem, a gyümölcsöket viszont nagyon. Azt még leírnád, hogy akkor mostanában hogy alakul a napotok étkezés ügyileg? Reggel, este szopi, d.e. gyümi, ebéd zöldség, du. joghurt? Vagy tejpép? Köszi a választ!

2009. júl. 17. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!