Van olyan, aki TÉNYLEG megszakításos módszerrel lett terhes?
Mert a legtöbb, amit hallok olyan, hogy igen, de nem biztos, hogy kihúzta időben, hát valójában belémélvezett, csak szégyelltem bevallani...stb Csak kíváncsi vagyok :)
Amúgy mi 8 hónapja alkalmazzuk ezt a módszert, nem lenne baj, ha jönne a baba és őszintén a rémhírek hatására még azt se hittem, hogy eddig kihúzom :)
Én a férjemmel 12 éve vagyunk együtt. Végig így védekeztünk az az, hogy szeretkeztünk gumi nélkül és mikor már nagyon közel járt ahhoz, hogy jó legyen neki:) akkor felvette az óvszert. Ez megszakításos módszernek tekinthető?
Mert ha igen akkor nekünk egy nagyon jó bevált módszer volt:)
Mikor szerettünk volna babát akkor már nem használtunk gumit:)
Szerintem aki ténylegesen előváladék által esett teherbe, az nagyon elenyésző. Még arról is megy a vita, hogy az előváladék egyáltalán tartalmaz-e élő spermiumot. Még ha igen, akkor is csak keveset, az meg nem biztos, hogy elegendő egy terhességhez, hisz a nagy része elpusztul út közben, és amúgy se mind 100%-os. Meg ha azt nézzük, hogy 20 milliós spermaszám alatt meddőnek számít a férfi, akkor ha előváladékkal be is jut pár milla, aminek még úgy lökete sincs, mint egy rendes ejakulátumnak, hát eléggé esélytelennek gondolom.
A legtöbb esetben az a probléma, ha a férfi nem száll ki időben. Én is lettem így terhes, és mikor ez kiderült, rákérdeztem a férjemnél, és mondta, hogy volt egy olyan érzése, hogy akkor elkésett, csak nem mert mondani. Nálunk sem volt gond a baba, azért is mertük alkalmazni. Ismerőseinknél szintén akkor csúszott be, mikor a srác nem vette ki időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!