Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, aki TÉNYLEG megszak...

Van olyan, aki TÉNYLEG megszakításos módszerrel lett terhes?

Figyelt kérdés

Mert a legtöbb, amit hallok olyan, hogy igen, de nem biztos, hogy kihúzta időben, hát valójában belémélvezett, csak szégyelltem bevallani...stb Csak kíváncsi vagyok :)

Amúgy mi 8 hónapja alkalmazzuk ezt a módszert, nem lenne baj, ha jönne a baba és őszintén a rémhírek hatására még azt se hittem, hogy eddig kihúzom :)

2012. júl. 28. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
volt egy 6 éveskapcsolatom,egy 2 éves és most a férjem (3évevagyunk ) minden tartós kapcsolatomba igy védekeztem de terhes csak akkor lettem mikor a férjemmel egy szülinapi bulit követő éjszakán nem védekeztünk! Én nem hiszem hogy előbb vagy utóbb ugyis teherbe esik az aki igy védekezik...ez bar.mság..tényleg alkati kérdés mennyiretermékeny tipus egy nőés a férfi mennyire "biztos" a dolgában..ugy értem hogy tud e időben kiszállni!
2012. júl. 31. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Én a férjemmel 12 éve vagyunk együtt. Végig így védekeztünk az az, hogy szeretkeztünk gumi nélkül és mikor már nagyon közel járt ahhoz, hogy jó legyen neki:) akkor felvette az óvszert. Ez megszakításos módszernek tekinthető?

Mert ha igen akkor nekünk egy nagyon jó bevált módszer volt:)

Mikor szerettünk volna babát akkor már nem használtunk gumit:)

2012. júl. 31. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Én ezzel a módszerrel közel 4 évig nem lettem terhes, és lassan egy éve sehogy sem védekezünk, mert babát szeretnénk, de eddig ez is sikertelen. Szóval, ez nagyon alkati kérdés, de aki "odafigyel", annak szerintem ez elég biztonságos védekezési forma, nem nagyobb a kockázati tényező, mint a guminál. 10 évvel ezelőtt gumi mellett estem teherbe egy alkalomból (tudom)...
2012. júl. 31. 16:58
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem aki ténylegesen előváladék által esett teherbe, az nagyon elenyésző. Még arról is megy a vita, hogy az előváladék egyáltalán tartalmaz-e élő spermiumot. Még ha igen, akkor is csak keveset, az meg nem biztos, hogy elegendő egy terhességhez, hisz a nagy része elpusztul út közben, és amúgy se mind 100%-os. Meg ha azt nézzük, hogy 20 milliós spermaszám alatt meddőnek számít a férfi, akkor ha előváladékkal be is jut pár milla, aminek még úgy lökete sincs, mint egy rendes ejakulátumnak, hát eléggé esélytelennek gondolom.

A legtöbb esetben az a probléma, ha a férfi nem száll ki időben. Én is lettem így terhes, és mikor ez kiderült, rákérdeztem a férjemnél, és mondta, hogy volt egy olyan érzése, hogy akkor elkésett, csak nem mert mondani. Nálunk sem volt gond a baba, azért is mertük alkalmazni. Ismerőseinknél szintén akkor csúszott be, mikor a srác nem vette ki időben.

2012. júl. 31. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Én ovuteszteltem minden nap, abban a hónapban nem is volt peteérésem a teszt szerint. Mellette megszakításos. A férjem tuti mindig kivette időben, és most mégis a 12. hétben vagyok. Szóval én vagyok a kivétel :)
2012. júl. 31. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
A két gyerek között másfél évig így "védekeztünk, csak akkor lettem terhes mikor akartuk a babát, most is másfél éve ezt alkalmazzuk, semmi gond vele, de most már azért biztosabb módszer után szeretnék nézni, mert eddig úgy voltam vele, he becsúszik, becsúszik, nem bánom, most viszont nagyon nem akarnék már egy harmadikat!
2012. júl. 31. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!