Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A külföldön dolgozó férjem...

A külföldön dolgozó férjem egyre inkább szeretne kisbabát. Viszont én tartok attól, hogy hogyan élném meg a terhességet nélküle. Valaki jár vagy járt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Szívesen fogadnék tapasztalatokat! Segítségem, támaszom lenne a családtagjaim személyében. De a szülés valódi időpontja kiszámíthatatlan, ezért is félek, hogy viselném, ha épp nem lehetne itthon akkor.
2012. júl. 28. 13:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem gondolom egy percig sem, hogy mindenkinek azt kellene írnia, amit hallani szeretnék. Őszinte véleményeket vártam, nincs is azzal gond, ha valaki megírja, ahogyan vélekedik. Viszont ezt nem ártana legalább olyan stílusban tenni, mint ahogyan én kérdeztem. Mindegy. Ha valakinek jól esik az "anyád" kifejezés, akkor használja csak nyugodtan. Ha lusta is vagyok nyelvet tanulni, mint ahogy a legutóbbi kedves válaszoló állítja, akkor tovább kérdeznék, ha szabad: ha több nyelvet perfekt beszélőként ki is mennék, hogy lennék felhőtlenül boldog az itthon maradott, szeretett családtagjaim nélkül, pl. "anyám" nélkül? Vagy ez mellékes? Az éremnek két oldala van: ott is lenne, aki hiányozna, még ha a szerelem más is, mint a szeretet. Egy ember hiányát is nehéz leküzdeni, nemhogy több tucatét. Ez önzőség lenne?
2012. júl. 29. 12:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak:

Mellesleg megjegyezném, hogy fröcsögés és észosztás helyett szövegértelmezéssel kellene kezdeni: "Valaki jár vagy járt már hasonló cipőben? Szívesen fogadnék tapasztalatokat!" TAPASZTALATOKAT! Ergo olyanok válaszát várom, akik most vannak vagy már voltak valaha hasonló helyzetben. Az ő véleményüket szívesen meghallgatom a témával kapcsolatban, ha eltérőek is a nézeteik az enyémtől. Okos gondolataik attól még nagyon is lehetnek! Mert nem azzal van a gondom, ha valaki megírja kerek-perec, hogy ő nem bírta a távollétet, és nem vállalt inkább kisbabát az említett szituációban. Azzal nem vagyok viszont kibékülve, ha totál kívülállóként okosítanak. De ha esetleg a kedves utolsó válaszoló is beletartozik abba a csoportba, akik a párjuktól távol élnek/éltek, leírhatta volna nyugodtan inkább a személyes tapasztalatait!

2012. júl. 29. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 3. terhességemet csinálom így végig. Semmi sem megoldhatatlan, ráadásul semmi segítségem nincs. A férjem 2004. óta dolgozik külföldön, és csak havi 4-5 napot tud itthon lenni.
2012. szept. 16. 13:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves legutóbbi válaszoló! Minden elismerésem a Tiétek! Boldog babavárást kívánok! :)
2012. szept. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!