Teszveszes/Vaterás anyukák! Hogy lehet képeket beilleszteni az áru leírásába? Gyerekeim kinőtt ruháit árulnám csomagokban, de abba a 8 képbe, amit lehet, nehéz jól fényképezni és látom, másnál a szövegben is vannak képek.
Feltöltöd a képet ide: [link]
Majd a kapsz egy "URL" címet, amelyen a kép elérhető.
A termékleírásnál a legutolsó kis ikonra (Kép beszúrása/szerkesztése) kattints. A legelső sorba másold be az URL-t (mást nem szükséges megadni, de lehet), ennyi. :D
Ha nem érthető valami, akkor kérdezz!
Csinálsz a gépeden egy word dokumentumot, ebben leírod a hirdetés szövegét és ide beszúrod még azokat a képeket amiket szeretnél.
Majd a hirdetésnél abba az ablakba ahova a hirdetési szöveget kell írni, egyszerűen bekopizod az egész wold-ot képekkel együtt.
Én egyszer csináltam ilyet, elég régen, nem tudom, hogy még most is működik e így, de próbáld ki, nem bonyolult egyáltalán.
4. vagyok!
Kipróbáltam, de már tényleg nem megy így wordként:(
Igen,sikerült a képfeltöltéssel, van vele meló, de hátha sikeresebb lesz a dolog!
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!