Babaszoba berendezés?
mellékeltem 3 képet!a pelenkázó és két éjjeli szekrény mellé gondoltam a gyerekágyat,de a gyerekágy széle hozzáérne a szobaajtóhoz,ha nyitva van az!a földre tett testápoló jelzi,hogy meddig érne a gyerekágy!a pelenkázószekrény is elég szűkösen fér el,a mellette lévő szekrénysor miatt!az éjjeliszekrényeket pedig azért szeretném a gyerekágy mellett tartani,hogy arra pakolnám a pelenkázáshoz szükségeseket,hogy kéznél legyen!valami variáció?ötlet?minél több öteletet várok!
aranyosak vagytok,de a polccal az a baj,hogy albérletben vagyunk és a főbérlőnk nem biztos,hogy díjjazná... :(
tudom,hogy az lenne a legegyszerűbb megoldás,ha kiraknám a két éjjelit,de az a baj,hogy azoknak a fiókjaiba is szeretnék babarucikat,dolgokat tenni,hogy egy helyen legyenek a babás dolgok!a pelenkázószekrény tárolója meg nagyon mély,elég rossz lenne mindig oda benyúlkálni,ha kell valami!volt egy elgondolásom régen,hogy az éjjeli meg a pelenkázó megy az ajtóhoz közelebbi részre(a két éjjeli majdnem teljesen befér az ajtó mögé) a babaágy meg kicsit kifordítva ferdésen a szekrénysor és a pelenkázó közé,de az a baj,hogy akkor teljesen el lenne takarva a pici előlünklett a pelenkázószekrény miatt...nem mintha a gyerekágy rácsvédőjétől látna minket majd...kicsit nagyobb lett a pelenkázószekrény,mint amekorrára számoltunk...
Esetleg a babaágy nem férne el úgy, hogy a rövidebbik fele érne a falhoz? Ha igen úgy csinálnám, hogy a szekrénysor mellé tenném az éjjeli szekrényeket, utána a babaágyat, és a pelenkázószekrényt.
Hát jobban jártatok volna, ha nem pelenkázó szekrényt vettetek volna, hanem egy ágyra rakható merev pelenkázólapot. (nekünk is nagyon pici volt a helyünk és így oldottuk meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!