Babaszoba berendezés?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

mellékeltem 3 képet!a pelenkázó és két éjjeli szekrény mellé gondoltam a gyerekágyat,de a gyerekágy széle hozzáérne a szobaajtóhoz,ha nyitva van az!a földre tett testápoló jelzi,hogy meddig érne a gyerekágy!a pelenkázószekrény is elég szűkösen fér el,a mellette lévő szekrénysor miatt!az éjjeliszekrényeket pedig azért szeretném a gyerekágy mellett tartani,hogy arra pakolnám a pelenkázáshoz szükségeseket,hogy kéznél legyen!valami variáció?ötlet?minél több öteletet várok!

2012. júl. 24. 15:44
 1/7 A kérdező kommentje:
jah és csak erre a felére tudnánk pakolni a szobában és amíg pici,addig mindenféleképpen szeretnénk,ha a szülői hálóban lenne!
2012. júl. 24. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
A falhoz raknám a pelenkázó mellé az ágyat, hosszabbik oldalával simulva. Polcot szerelnék a pelenkázó/ágy fölé, és hanyagolnám a két éjjeliszekrényt, maximum ugyanígy egymáson, ahogy most van...
2012. júl. 24. 15:53
 3/7 anonim válasza:
én az éjjeli szekrényt kiraknám, akkor nem érne az ajtó a kiságyhoz, és azokat a cuccokat amik a pelenkázáshoz kellenek, a kiságy szélére tenném egy olyan tasakba amit te is megtudsz varrni, így olcsó is, és akkorát csinálsz akkora rekeszekkel amekkorát akarsz. A tasak tetejére néhány kötöző, azzal jól felerősíthető.
2012. júl. 24. 15:58
 4/7 anonim válasza:
a polcos megoldással én is egyet értek, és így sem kell az éjjeli szekrény
2012. júl. 24. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok,de a polccal az a baj,hogy albérletben vagyunk és a főbérlőnk nem biztos,hogy díjjazná... :(

tudom,hogy az lenne a legegyszerűbb megoldás,ha kiraknám a két éjjelit,de az a baj,hogy azoknak a fiókjaiba is szeretnék babarucikat,dolgokat tenni,hogy egy helyen legyenek a babás dolgok!a pelenkázószekrény tárolója meg nagyon mély,elég rossz lenne mindig oda benyúlkálni,ha kell valami!volt egy elgondolásom régen,hogy az éjjeli meg a pelenkázó megy az ajtóhoz közelebbi részre(a két éjjeli majdnem teljesen befér az ajtó mögé) a babaágy meg kicsit kifordítva ferdésen a szekrénysor és a pelenkázó közé,de az a baj,hogy akkor teljesen el lenne takarva a pici előlünklett a pelenkázószekrény miatt...nem mintha a gyerekágy rácsvédőjétől látna minket majd...kicsit nagyobb lett a pelenkázószekrény,mint amekorrára számoltunk...

2012. júl. 24. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Esetleg a babaágy nem férne el úgy, hogy a rövidebbik fele érne a falhoz? Ha igen úgy csinálnám, hogy a szekrénysor mellé tenném az éjjeli szekrényeket, utána a babaágyat, és a pelenkázószekrényt.

Hát jobban jártatok volna, ha nem pelenkázó szekrényt vettetek volna, hanem egy ágyra rakható merev pelenkázólapot. (nekünk is nagyon pici volt a helyünk és így oldottuk meg)

2012. júl. 24. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
azért döntöttünk jobban a pelenkázószekrény mellett,mert akartunk pakolóst is ,de nem gondoltuk,hogy ilyen batár lesz...nah majd ha itt lesz a babaágy,akkor összevariáljuk valahogy!nem tudom már,hogy hogy legyen...próbáltam most azt,hogy két éjjeli a szekrénysor mellé,utána pelenkázó majd a kiságy...a két éjjeli úgysem látszana annyira,hogy a szekrénysor mellett olyan közel van,mert eltakarná a pelenkázó vagy nem tom... :(
2012. júl. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!