Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék venni akciósan,10e...

Hol tudnék venni akciósan,10e alatt futóbiciklit 27 hós fiamnak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az aukciós oldalakon nézz szét, ott féláron megkaphatod.
2012. júl. 22. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nézegettem,de használtan is olyan árakban van,hogy mire kifizetem a postát rá(közelben nincs) addigra már picit pótolok hozzá és veszek újonnan.új van 9900ért már.én csak fémvázasat szeretnék.de köszi
2012. júl. 22. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Tesz-vesz, vatera, vagy nézegess helyi hirdetési újságokat!

Egyébként bocsi hogy belevau, de miért nem inkább tanulókerekes kisbicit veszel neki, vagy egy nagyobb háromkeredű műanyag kismocit? Csak azért kérdezem, mert marha veszélyes a futó. Barátnőm kislánya teljesen összetörte magát vele. Miért? Mert megindult (sokkal gyorsabban megy a futóbici mint a háromkerekű, vagy a kisbici), beingott a kislány, az anyukája futott utána, de nem bírt olyan gyorsan, hiába kiabált neki hogy álljon meg, már késő volt.

Szerintem kizárólag abban az esetben vegyél neki, ha udvaron belül bicizik a futóval, vagy ha tutira tudod, hogy szót fog neked fogadni, és meg is áll az utcán, járdán, parkban, bárhol.... ha szólsz neki.

A fiam lassan 3, és hálát adok hogy nem futót kapott a mamitól, hanem pótkerekest. Ezzel is menni kell utánna, szinte kocogni, de ha tényleg megveszed a futót készülj fel kimerítő futásra is :)

2012. júl. 22. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tervezem hogy utcán azzal menjen.se a kismotor,se az nem olyan biztonságos h járművek közé engedjem vele.csak itthon menne vele.nem tekeri a pótkerekes biciklit,a tricikli pedálját sem éri el,de ugye az is pedálos.azért szeretnék mert sokan mondják hogy az egyensúly fejlődésében segít így ügyesebb,hamarabban megtanul biciklizni.
2012. júl. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!