Disney könyv klubba tartozik valaki?
Gondolkodom rajta,hogy a kislányom beíratom, de nem tudom érdemes-e mivel csak 2 éves lesz.
Nagyon szereti micimackót ezért gondoltam.Szerintetek érdemes?Vagy csak ha idősebb lesz,mivel a feladatokat még úgysem tudja megcsinálni?
nekünk a felicitas csomagban volt egy egmont micimackós kupon,ez nembiztos hogy ua. de mi beléptünk,havonta küldenek 1könyvet,egy foglalkoztató füzetet,és egy meglepetés ajándékot.
szerintem nyugodtan beírathatod,ártani nem árt :-)
Szia!
én is a felicitas csomagban találkoztunk vele először. Neten megnéztem, és be is iratkoztunk! Még csak 7 hós a babám! :)
Van disney, micimackó és thomas klub. Nekem a disney-s volt a legszimpatikusabb, mert ha végig fizeted, akkor az 24 hónap. Nekem meg nem kell 24 db micimackós könyv, a thomas mozdonyt hülyeségnek tartom, (bár lehet a fiam majd szereti) így maradt a disney. Így legalább minden hónapban más mesekönyvet kap. Most először a verdák volt, kaptunk hátizsákot, és CD-t is! Bár még csak a CD-t hallgatjuk, a könyvet csak nézegeti, de ha nagyobb lesz, biztos értékeli majd. A foglalkoztató füzetet is félre lehet tenni későbbre!
szóval, szerintem megéri! És ha úgy állunk anyagilag, hogy nem tudjuk fizetni tovább, akkor lemondjuk.
Én nagyon szeretem. Dismeys van, egy korrekt cég nagyon. Az e-mailemre egy óra alatt válaszoltak, mikor megkérdeztem, hogy az első könyvnél választható némó és verdás könyv közül a verdát kértük, a némót is fogjuk-e kapni egyszer? Egy órán belül lee-mileztük, hogy a köv csomagban elküldik a némót (az a másik kedvencünk). Ha megszorulsz szüneteltetheted, lemondhatod. Mindig ugyanaz a szállító hozza, ha nincs itthon épp készpénz, leviszi a férjem melóhelyére, (itt van nem messze) Szóval én azt mondom, hogy én is kereskedelemben dolgozom, de egy igazi profi cégről van szó, akinek a vevő az első. Érdemes tőlük rendelni.
judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!