Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El lehet menni GYES-re akkor...

El lehet menni GYES-re akkor is, ha a munkaadó nem egyezik bele? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Én vagyok GYES-en, már mentem volna vissza dolgozni, de nem vettek vissza. Most keresek munkát. A férjem munkahelye felszámolás alatt áll. Már kijelölték a felszámolóbiztost, és közölte, hogy senki nem mehet el a cégtől közös megegyezéssel. Pedig a férjem már nagyon gondolkodott rajta, hogy nem akar hónapokig pakolni, meg leltározni. Ha én találnék munkát, ő maradna GYES-en. (Eleve az én szakmám sokkal jobban fizet, és több is a lehetőség, mint neki.) És ha lejárt a GYES, kapna munkanélkülit? Mert ugye úgy tudom azt csak akkor lehet, ha közös megegyezéssel mondtak fel.
2012. júl. 20. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:
ha felszámolás miatt küldik el az más kategória mint ha kirúgnák. nyugodtan menjen gyesre!
2012. júl. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!