Anyukák, akik már repültek pici gyermekkel, tudnátok segíteni?
A közeljövőben fogunk először repülni,"fapados" légitársasággal, az akkor 6 hónapos kisfiammal.Kérdésem az volna,hogy hogyan kell és mikor a babakocsit feladni?Az utasfelvételkor,mikor adom le a bőröndöt is?Be kell csomagolni valahogyan?Csak mert a reptérig még használnunk kell,tehát majd csak ott tudnék kezdeni vele bármit is. :S
A másik,hogy ha nem kérek elsőbbségi beszállást,jegy vásárlásakor,ugye a kisgyermekeseket előre veszik attól?Viszonylag régen repültem már,de én úgy emlékszem,hogy elsőbbséget élveztek a kisgyermekes utasok.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm a gyors válaszod!Még jó,hogy írtad ezt,mert nem terveztem vinni kengurut;de így mindenképpen beteszem a kézipoggyászba.Remélem nem lesz gond,ketten megyünk a babával;nem lesz egyszerű cipekedni vele :( .
Még egyszer köszönöm! :)
Szerintem ez attol is fugg mekkora a babakocsid. Nekunk quicksmart babkocsink van es azt felengedik a repulore kezipogyaszkent mert kicsire csukhato. Van hozza egy valtaska, osszecsukom es felviszem a gepre. Eddig meg nem szolltak erte soha pedig rayanair, austrian airline, british airways... el utaztam mar tobbszor is. A fapadosnal csak az a gond, hogy ha felviszem a fedelzetra a babakocsit akkor nem vihetek mas kezipogyaszt. De mivel a fejrem is utazik igy az o kezipogyaszaba belefert a gyerek kajaja meg cucca. Szoval ez attol is fugg mekkorara csukhato ossze a babakocsi. Ilyen a mienk es ekkora hozza a taska mint ami a nonek a vallan van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!